Tilaa uutiset sähköpostiisi

Ajankohtaiset järjestöuutiset 11 kertaa vuodessa.

Uutishaku

Hae aihealueittain

Ota yhteyttä

Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Lotta Vuorela. Yhteydenotot ja palautteet:

yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi

Suomen Luonnon päivät

Suomen Luonnon päivät

pe 29. huhtikuuta 2016 11.14.00

Vuonna 2017 juhlitaan suomalaista luontoa neljänä teemapäivänä.

100 vuotta täyttävän Suomen valtakunnallinen teema on YHDESSÄ. Ensi vuonna Suomen Ladun tärkeimmät tapahtumat ovat neljä Luonnon päivää, jotka korvaavat tutut  Yhdessä-päivät. Päivien nimet elävät vielä, mutta vahvistetut päivämäärät ovat

4.2. Sukella Talveen
20.5. Hullaannu keväästä
17.6. Rakastu kesäyöhön
26.8. Juhli Suomen luontoa

Yhdistysten toivotaan järjestävän erilaisia tapahtumia mahdollisuuksiensa mukaan ja ottavan päivämäärät omiin toimintasuunnitelmiinsa 2017. Myös olemassa olevien tapahtumien siirtämistä Luonnon päiville kannattaa harkita.

Luonnon päiviä vuodelle 2017 ovat suunnittelemassa YHDESSÄ kymmenet eri tahot. Metsähallituksen luontopalvelut koordinoi työtä Suomi 100 -hankkeen rahoituksella. Mukava juhlimassa ovat BMOL, Birdlife Suomi, ELO-Säätiö, Eläkeliitto, HUMAK, Kirkkohallitus, Luonnonsuojeluliitto, Maaseudun Sivistysliitto, Marttaliitto, Suomen Mielenterveysseura, Mielenterveyden keskusliitto, Retkipaikka, Suomen Latu, SULASOL, Suomen Partiolaiset, Sydänliitto, SYKE, Vapaa-ajankalastajat, YLE, Ylioppilaskunnan laulajat ja Ympäristöministeriö. Kuntaliitto tukee työtä viestimällä hankkeesta kuntien suuntaan.

 

 

 

Ladataan...