Tilaa uutiset sähköpostiisi

Ajankohtaiset järjestöuutiset 11 kertaa vuodessa.

Uutishaku

Hae aihealueittain

Ota yhteyttä

Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Johanna Yli-Opas ja Marianne Holmberg. Yhteydenotot ja palautteet:

yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi

Suomen Latu Oittaan toiminta päättyy huhtikuun lopussa

Suomen Latu Oittaan toiminta päättyy huhtikuun lopussa

ke 4. maaliskuuta 2020 10.06.00

Suomen Ladun vuokraamo- ja liikuntapalvelutoiminta päättyvät Oittaalla 30.4.2020.

Suomen Latu Oittaan vuokrasopimus päättyy huhtikuun lopussa. Samalla loppuu Suomen Latu Oittaan vuokraamo- ja liikuntapalvelut. 

“Tammikuussa kohteen päävuokralainen T&L Loiva Oy ilmoitti, etteivät he halua jatkaa yhteistyötä Suomen Ladun kanssa”, Suomen Ladun toiminnanjohtaja Eki Karlsson kertoo. 

Suomen Ladulle tarjottiin vuoden 2018 alussa mahdollisuutta palata Oittaalle toteuttamaan alivuokralaisena liikuntapalveluita. 

“Tähän tarjoukseen tartuimme aluksi määräaikaisen reilun kahden vuoden kokeilujakson ajaksi (1.1.2018 - 30.4.2020). Tänä aikana oli tarkoitus kartoittaa niin meidän kuin päävuokralaisen osapuolen taloudelliset ja toiminnalliset intressit jatkaa yhteistyötä kahden vuoden ‘koeajan’ jälkeisinä vuosina”, Karlsson kertoo.

Kurssitoiminta ja välinevuokraus olivat vilkasta. Kursseille osallistui kahden vuoden aikana noin 1000 ihmistä. Taloudellisesti Suomen Latu Oittaa  on tehnyt vain hieman tappiota tämän reilun kahden vuoden aikana.

Suomen Latu ja aktiiviset latuyhdistykset (Espoon Latu, Oittaan Upponallet, Helsingin Latu, Vantaan latu ja polku, Nurmijärven latu, Tuntirikerho Kavtsi, Latuneuvojat ja Uudenmaan latualue) ehtivät järjestää tänä aikana Oittaalla kaikkiaan 27 tapahtumaa. 

“Jäsenyyksiä kohteessa saatiin myytyä noin 50, ja luonnollisesti moni liittyi omatoimisesti latuyhdistyksiin. Iso kiitos kaikille yhdistyksille, jotka olivat aktiivisesti mukana toiminnassa”, Karlsson kiittelee.  

“Oittaan jäljelle jääneet välineet otetaan omaan käyttöön Paloheinään ja Kiilopäälle, ja niitä tarjotaan myös  latuyhdistyksille. Ulospäin myytävissä välineissä etusijalla on yhdistykset, jotka voivat ottaa kokonaispaketin yhdistyskäyttöön”, Karlsson kertoo.

Yksittäin tai pienissä erissä välineitä ei myydä latuyhdistyksille. Tarjolla on vielä SUP-lautoja. 

Jos olet kiinnostunut hankkimaan välineitä yhdistykseesi, ota yhteyttä Ville Mattiseen viikolla 11 (9.–13.3.). 

ville.mattinen@suomenlatu.fi
puhelin 044-560 8083

Ladataan...