Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Anniina Iivarinen ja Marianne Holmberg. Yhteydenotot ja palautteet:

Suomen Latu Kiilopään jäsenviikot vuonna 2021

pe 27. marraskuuta 2020 09.05.00

Tutustu jäsenviikkoihin ja varaa omasi!

23.1.-30.1. Sydäntalvi -jäsenviikko
17.4.-24.4. Keväthanget -jäsenviikko
6.6.-13.6. Yötön yö -jäsenviikko
8.8.-15.8. Sadonkorjuu -jäsenviikko
19.9.-26.9. Ruskan väriloisto -jäsenviikko
21.11.-28.11 Revontulten taikaa -jäsenviikko

Hinta Niilanpään hotellissa / 7 vrk:
270 € / hlö / hotellissa kahden hengen huoneessa
370 € / yhden hengen hotellihuone

Hinta Ahopään retkeilyhotelissa / 7 vrk:
180 € / petipaikka retkeilyhostellissa
• Hotellin ja hostellin hinnat sisältävät majoituksen valitussa majoitustyypissä, aamiaiset runsaasta noutopöydästä, viikkoohjelmaan osallistumisen, iltasaunan sekä tiistain savusaunavuoron, liinavaatteet pyyhkeineen ja loppusiivouksen.

Hinta mökissä ja lomahuoneistossa / 7 vrk:
465 € / kahden hengen lomahuoneisto 535€ / 1-4 hengen mökki tai 4 hengen lomahuoneisto
• Mökin ja lomahuoneiston hinta sisältää majoituksen valitussa majoitustyypissä, viikko-ohjelmaan osallistumisen, iltasaunan sekä tiistain savusaunavuoron, liinavaatteet pyyhkeineen ja loppusiivouksen.

Päivällistarjous jäsenviikoille
Viimeistään 14 vrk:tta ennen jäsenviikon alkua varatut 7 vrk:n päivälliset tarjoushintaan 150 € / hlö (norm. 175 € / hlö), kesän jäsenviikoilla 7 vrk:n kesäpäivälliset 110 € / hlö (norm. 124 € / hlö).

Bongaa Kiilopään jäsenviikkoja!
Kerää kahden vuoden aikana neljä maksullista Kiilopään jäsenviikkoa, saat viidennen viikon maksutta. Keräilykortti Kiilopään vastaanotosta.

Voimassaoleva Suomen Ladun jäsenkortti esitetään Suomen Latu Kiilopään vastaanotossa saavuttaessa. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Suomen Latu Kiilopää
kiilopaa@suomenlatu.fi