Tilaa uutiset sähköpostiisi

Ajankohtaiset järjestöuutiset 11 kertaa vuodessa.

Uutishaku

Hae aihealueittain

Ota yhteyttä

Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Lotta Vuorela. Yhteydenotot ja palautteet:

yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi

Suomen Latu ja Juhli luontoa 26.8.

Suomen Latu ja Juhli luontoa 26.8.

ti 23. toukokuuta 2017 11.52.00

Ilmoittautuminen tapahtuman järjestäjäksi ja materiaalin tilausohje.

Luonnon päivät huipentuvat elokuun viimeisenä lauantaina 26.8.2017. Suomen luonnon päivänä, sata päivää ennen itsenäisyyspäivää kuorot kajauttavat kansallispuistoissa, nostetaan malja Suomen luonnolle ja juhlitaan luonnon helmassa ja kiitetään vapaaehtoisia!

Suomen Latu kannustaa yhdistyksiä ja latualueita järjestämään yhteistyössä eri toimijoiden kanssa retkiä jokaiseen 40 kansallispuistoon, laavulle tai latumajalle. Kansallispuistoihin lähdetään yhdessä retkelle, nauttimaan siellä järjestetystä konsertista ja yhdessäolosta, juhlistamaan vapaaehtoistoimintaa sekä juhlimaan Suomen luontoa.

Suomen Latu tukee kansallispuistoon suuntautuvien retkien kuljetuskustannuksissa. Vapaamuotoiset kuljetusavustusanomukset osoitteeseen paivi.purola@suomenlatu.fi 26.6. mennessä.

Kuorojen esiintymiskohteet löydät täältä.

Suomen Latu lähettää kaikille ilmoittautuneille yhdistyksille tapahtumaa tukemaan materiaalipaketin (viikolla 32) johon kuuluu:

10 kpl vapaaehtoisten kiitoslahja, huivi
10 kpl vapaaehtoisten kiitoslahja, Kupilka-kuksa

Jos haluatte tapahtumaanne esim. jäsenhankintamateriaalia, se tilataan Suomen Ladun verkkokaupasta (tutustu tilausohjeisiin täältä).

Lisäksi tapahtuman järjestäjille lähetetään sähköistä materiaalia, jota voitte halutessanne hyödyntää omien tapahtumienne toteutuksessa.

Muumiperheen retkeilytapahtuman järjestäjille lähetetään erillinen materiaalipaketti.

Ilmoita yhdistyksesi Juhli luontoa-tapahtumapäivään tämän linkin kautta.

Suomen Ladun tapahtumakalenterin kautta Juhli luontoa -tapahtumat lisätään kootusti Metsähallituksen Luonnonpäivien tapahtumakalenteriin.

Vapaaehtoisen muistaminen ja kiittäminen
Vapaaehtoiset tekevät vapaaehtoistyötä omasta hyvästä tahdostaan ja saadakseen hyvän mielen. Kiittäminen on siksi erityisen tärkeää. Arvostuksen osoittaminen ja muistaminen sitouttaa vapaaehtoista ja muistuttaa häntä siitä, että hänen panoksensa on arvokas. Parhaimmillaan se on koko vapaaehtoistyön motivaatiota ja tarkoitusta ylläpitävä voima. Jokapäiväinen kiittäminen on myös tehokas keino auttaa vapaaehtoisia jaksamaan. (Lähde: Vapaaehtoistoiminnan verkosto Puro-net -wiki)

Siksi haluamme nostaa Suomi100, Juhli luontoa Luonnonpäivän teemaksi vapaaehtoisten kiittämisen, johon Suomen Latu tarjoaa tukeaan!

 

Ladataan...