Suomen Ladussa osa-aikaisia lomautuksia – Palvelemme rajoitetuin aukioloajoin

Kuva: Markus Sirkka

Suomen Ladussa osa-aikaisia lomautuksia – Palvelemme rajoitetuin aukioloajoin

ke 15. huhtikuuta 2020 15.02.00

Koronapandemian vuoksi Suomen Latu on joutunut lomauttamaan henkilökuntaansa osa-aikaisesti. Tämän johdosta palvelemme rajoitetuin aukioloajoin 15.4.-31.5. välisenä aikana.

Jäsenpalvelu on avoinna tiistaina ja keskiviikkona, puhelinpalvelu on muina päivinä kiinni. Yhteydenotot voi lähettää palvelukortilla www.suomenlatu.fi/jasenpalvelut/palvelukortti.

Asiakaspalvelu-, kurssi- ja koulutusasioissa palvelemme puhelimitse tiistaina, keskiviikkona ja torstaina.

Yhdistyspalvelu on avoinna huhtikuussa normaalisti ja toukokuussa tiistaina, keskiviikkona ja torstaina.

Puhelinpalvelumme on näinä päivinä avoinna klo 9.00-15.00.

Suomen Ladun verkkokaupan tilaukset lähtevät kerran viikossa, keskiviikkoisin.

Suomen Ladun toimiston ja henkilökunnan yhteystiedot löytyvät täältä: www.suomenlatu.fi/ota-yhteytta. Vastaamme yhteydenottoihin mahdollisimman pian.