Tilaa uutiset sähköpostiisi

Ajankohtaiset järjestöuutiset 11 kertaa vuodessa.

Uutishaku

Hae aihealueittain

Ota yhteyttä

Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Lotta Vuorela. Yhteydenotot ja palautteet:

yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi

Suomen Ladun syyspäivät ja liittokokous 2016

Suomen Ladun syyspäivät ja liittokokous 2016

ke 21. syyskuuta 2016 12.18.00

Syysliittokokousta vietetään 21.-23.10. Tahkovuorella.

Suomen Ladun liittokokoukset ovat järjestön ylin, päättävä elin. Kevätkokous pidetään huhtikuussa, yleensä kolmantena viikonloppuna Etelä-Suomessa. Syysliittokokouspaikka sen sijaan kiertää tasapuolisesti ympäri Suomea lokakuussa, useimmiten kolmantena viikonloppuna.

Kevätliittokokouksessa hyväksytään edellisen vuoden vuosikertomus ja tilinpäätös sekä päätetään seuraavan vuoden jäsenmaksut. Syysliittokokous puolestaan vahvistaa seuraavan vuoden toimintasuunnitelman ja talousarvion. Henkilövalinnat kuuluvat myös syysliittokokouksen esityslistalle.

Suomen Latu korvaa kokousviikonloppuun osallistuville yhdistyksille matkakulut Suomen Ladun matka-ja kulukorvausperiaatteiden mukaisesti yhdelle henkilölle/yhdistys. Kokouspaketit jäävät yhdistysten itsensä maksettaviksi.

Seuraava kokous järjestetään 21.-23.10. Tahkovuorella, Kuopion kupeessa, Nilsiässä

Syysliittokokousmateriaalit löytyvät kootusti Suomen Ladun nettisivuilta. Sivuilta löydät muun muuassa esityslistan, toimintasuunnitelman, talousarvion, äänimäärät ja valtakirjan. Materiaali on myös postitettu yhdistysten puheenjohtajille.

Tutustu liittokokouksen ohjelmaan!

Ilmoittaudu liittokokoukseen

Huom! Ilmoittautuminen syyskokoukseen päättyy 2.10.

Ladataan...