Tilaa uutiset sähköpostiisi

Ajankohtaiset järjestöuutiset 11 kertaa vuodessa.

Uutishaku

Hae aihealueittain

Ota yhteyttä

Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Lotta Vuorela. Yhteydenotot ja palautteet:

yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi

Suomen Ladun sähköiset palvelut yhdistyksille uudistuvat

Suomen Ladun sähköiset palvelut yhdistyksille uudistuvat

ti 19. syyskuuta 2017 10.25.00

Suomen Ladun sähköinen yhdistyspalvelu, entinen ”Ketju”, päivitetään uuteen tämän syksyn aikana. Samalla muuttuvat sekä tapahtumakalenteri että liittymislomake.

Jäsenyhdistysten on syytä olla nyt hereillä, koska nämä muutokset aiheuttavat toimenpiteitä myös yhdistyksissä. Tulemme syksyn aikana ottamaan henkilökohtaisesti yhteyttä yhdistyksiin ja käymme nämä asiat läpi teidän kanssanne.

Uusi Yhdistyspalvelu on jo käytössä tällä hetkellä ja sinne on myönnetty tunnuksia noin sadalle yhdistykselle. Olemme kevään/kesän aikana siirtäneet kaikki yhdistysten perustiedot Ketjusta uuteen Yhdistyspalveluun. Kaikkia tapahtumia ei voitu siirtää, koska uusi kalenteri vaatii jokaiselle tapahtumalle yhteyshenkilön ja -tiedot ja sellaisia ei vanhassa järjestelmässä aina ollut saatavilla.

Yhdistyspalvelussa olevia perustietoja käytetään mm. liittymislomakkeella hyväksi, joten ne kannattaa pitää ajan tasalla. Yhdistyspalveluun tallennetaan myös ensi vuoden jäsenmaksut heti kun ne on päätetty. On hyvä, jos yhdistyspalvelun käyttäjiä on useampia joka yhdistyksessä, niin tiedot pysyvät paremmin ajan tasalla. Uusia tunnuksia Yhdistyspalveluun saa uudesta osoitteestamme yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi. Tunnukset myönnetään yhdistyksen puheenjohtajan pyynnöstä.

Yhdistyspalvelun osana toimii siis uusi Tapahtumakalenteri, jota osa yhdistyksistä käyttää jo aktiivisesti. Uusi kalenteri on helppokäyttöisempi kuin entinen ja myös monipuolisempi ja ulkoasultaan näyttävämpi. Yhdistysten omilla nettisivuilla olevat linkit omiin tapahtumiin tulee korvata uudella, kun järjestelmän vaihto tapahtuu. Uusi Yhdistyspalvelu otetaan kokonaisuudessaan käyttöön 1.11.2017, joten loppusyksyn ja tulevan talven tapahtumia kannattaa jo nyt tallentaa vain uuteen palveluun. Tulemme antamaan toimistolta ohjeita, miten uusi linkitys omiin tapahtumiinne tehdään teidän nettisivuillenne.

Liittymislomake päivitetään uuteen myös 1.11. Liittymisestä tulee tämän myötä entistä helpompaa. Yhdistysten nettisivuilla on linkkejä liittymislomakkeelle ja nämä pitää päivittää siinä vaiheessa, kun uusi lomake otetaan käyttöön. Annamme tästä ohjeita lähempänä siirtoa.

Noin 30 jäsenyhdistystä käyttää Dataladun Kotisivupalvelua. Selvitämme syksyn aikana, millä tavalla Suomen Ladun uudet palvelut saadaan parhaiten toimimaan yhteen Kotisivupalvelun kanssa. Olemme tästä erikseen yhteydessä näihin yhdistyksiin.

Katso myös kesäkuussa tiedottamamme asiat

 

Ladataan...