Tilaa uutiset sähköpostiisi

Ajankohtaiset järjestöuutiset 11 kertaa vuodessa.

Uutishaku

Hae aihealueittain

Ota yhteyttä

Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Lotta Vuorela. Yhteydenotot ja palautteet:

yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi

Suomen Ladun kiertueet 2019

Suomen Ladun kiertueet 2019

pe 14. syyskuuta 2018 14.11.00

Suomen Latu järjestää ensi vuonna viisi erillistä laji- ja tapahtumakiertuetta. Hae tapahtumaa paikkakunnallesi nyt!

Suomen Ladun organisoimat valtakunnalliset teema- ja massatapahtumat sekä lajikiertueet ovat yksi strategian painopisteistä. Tapahtumia toteutetaan yhdessä jäsenyhdistysten ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Teema- ja yleisötapahtumat mahdollistavat suurten ihmismäärien liikuttamisen sekä vahvistavat Suomen Ladun roolia monien ulkoilulajien edistäjänä. Laji- ja tapahtumakiertueiden avulla tehdään uusia lajeja tutuksi ja jo perinteisten lajien osalta voidaan edistää uudenlaisia toimintamalleja yhdistysten toiminnan tueksi.

Jäsenyhdistykset voivat hakea seuraavien valtakunnallisten kiertueiden tapahtumaa omalle paikkakunnalleen:

Haku 31.10.2018 mennessä:
Angry Birds go Snow ( tammi-maaliskuu 2019)
Hiihtokiertue (tammi-maaliskuu 2019)

Haku 31.12.2018 mennessä:
Retkeilykiertue (touko-kesäkuu)
Polkujuoksu tutuksi -kiertue (touko-kesäkuu)
Hyvinvointia luonnosta -kiertue (elo-syyskuu)

Kiertuetapahtumaa haetaan omalle paikkakunnalle sähköisellä hakulomakkeella. Jokaisen viiden laji- ja tapahtumakiertueen sisältö on esitettynä hakulomakkeessa.

Kiertuepaikkakunnat julkaistaan talvikiertueiden osalta marraskuussa ja kesäkiertueiden osalta tammikuussa.

Kiertuetapahtumaa on myös mahdollista hakea yhdessä naapuriyhdistyksen kanssa. Kiertueaikataulut rakennetaan siten, että ne mahdollistavat mahdollisimman lyhyet siirtymät ja sujuvan logistiikan, kuitenkin ottaen huomioon myös yhdistysten aikataululliset toiveet. Kiertuetapahtuman järjestävä yhdistys vastaa toiminta-alueen tai tilan varaamisesta, sen kustannuksista sekä paikallisesta markkinoinnista. Suomen Latu vastaa kiertueen sisällön luomisesta, kouluttajasta sekä tukee tapahtumaa järjestävää yhdistystä materiaalein.

Hiihto-, retkeily-, polkujuoksu- ja Hyvinvointia luonnosta -kiertueiden järjestämisen tarkoituksena on lajitoiminnan vahvistaminen tai uuden toimintamuodon jalkauttaminen osaksi yhdistyksen toimintaa myös kiertuetapahtuman jälkeen.

Lisätietoja laji- ja tapahtumakiertueista antaa aikuisliikunnan suunnittelija Wilhelm Stenbacka (wilhelm.stenbacka@suomenlatu.fi) sekä kunkin lajin/toimintamuodon lajivastaava.

Muita Suomen Ladun organisoimia valtakunnallisia tapahtumia ja kampanjoita 2019 ovat:
2.2.-10.3. #Ulkonakuinlumiukko
10.-11.5. Unelmien liikuntapäivä
31.8. Nuku yö ulkona
30.9.-13.10. Kutsu viranhaltija ulkoilupaikalle

Näistä tiedotetaan aikanaan erikseen.

Ladataan...