Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Lotta Vuorela. Yhteydenotot ja palautteet:

Suomen Ladun kauppa aukeaa 1.3.

ke 24. helmikuuta 2016 13.05.00

Lajien oheis- ja koulutusmateriaalien välitys siirtyy maaliskuun alusta Suomen Ladun omaan verkkokauppaan.

Maaliskuun alusta voit tilata Metsämörri ja Muumien ulkoilukoulujen oheismateriaalit Suomen Ladun omasta verkkokaupasta. Samassa yhteydessä monivuotinen yhteistyö Sporttikaupan kanssa päättyy.

"Sporttikaupan hinnoitelumalli muuttui, joten taloudellisesti järkevämpää oli siirtää materiaalit omaan välitykseen", hallintopäällikkö Elina Kokkonen kertoo.

"Tämän avulla pystymme pitämään tuotteiden hinnat kohtuullisina", Kokkonen jatkaa.

Tuotteet toimitetaan postitse tai ne voi noutaa Suomen Ladun toimistosta. Verkkokaupassa tilaukset voi maksaa verkkomaksuna pankkitunnuksilla tai yleisimmillä luottokorteilla. Yhdistys- ja yritysasiakkaiden on mahdollista maksaa myös laskulla.

Tutustu verkkokauppaan osoitteessa kauppa.suomenlatu.fi.