Tilaa uutiset sähköpostiisi

Ajankohtaiset järjestöuutiset 11 kertaa vuodessa.

Uutishaku

Hae aihealueittain

Ota yhteyttä

Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Lotta Vuorela. Yhteydenotot ja palautteet:

yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi

Suomen Ladun järjestämä #UlkonaKuinLumiukko -kampanja lähestyy

Suomen Ladun järjestämä #UlkonaKuinLumiukko -kampanja lähestyy

ma 17. joulukuuta 2018 13.04.00

Kampanjamateriaalien tilaus on käynnissä!

Suomen Latu tarjoaa kaikille jäsenyhdistyksilleen materiaalipaketin lumiukko-tapahtumien tueksi. Materiaalipaketin tarkoituksena on kannustaa ja helpottaa jäsenyhdistyksiä järjestämään omia lumiukkotapahtumia tai tempauksia. Materiaalipakettia kannattaa hyödyntää myös muiden tapahtumien yhteydessä kampanja-aikana. Paketteja on jaossa 1 kpl/yhdistys.

Suomen Ladun tarjoama materiaalipaketti sisältää:

Lumenveistomuotti 2-3 kpl 

Lumiukkoheijastin 30-50 kpl

Lumiukkotikkuliput 20-30 kpl

Lumiukon teko-ohjeet, juliste 50x70cm (Sopii A-ständiin)

Lumiukon teko-ohjeet A5 10-20 kpl

Materiaalipaketin pääset tilaamaan täältä

#UlkonaKuinLumiukko -kampanjan kulku

Kampanja alkaa 2.2. ja päättyy 10.3. Kampanja-aikana tavoitteena on rakentaa yli 10 000 lumiukkoa, jotka syötetään kampanjasivuille avattavaan lumiukkolaskuriin! Suomen Latu järjestää helmikuun alussa myös ystävänpäiväkampanjan, jossa kuka vain voi tilata kampanjasivuilta lumiukon ja lahjoittaa sen haluamalleen taholle. Suomen Latu “lahjoittaa” ystävänpäivänä 20-50 lumiukkoa yhdessä jäsenyhdistysten ja kumppaneiden kanssa. Mikäli yhdistyksestänne löytyy kiinnostusta osallistua toteuttamaan ystävänpäiväkampanjaa, olettehan yhteydessä petteri.tiainen@suomenlatu.fi.

Koko kampanjan tärkeimpänä osa-alueena on jäsenyhdistysten järjestämät lumiukko-tapahtumat, joten toivottavasti mahdollisimman moni lähtee mukaan omalla tapahtumalla tai tempauksellaan! Tapahtuman voi tehdä yhdessä esimerkiksi paikallisen koulun tai päiväkodin kanssa. Mikäli tarvitset vinkkejä tai mitä tahansa muuta tapahtumaan liittyen niin ole rohkeasti yhteydessä!

Markkinointi ja viestintä

Toivoisimme että KAIKKI yhdistysten lumiukkotapahtumat syötettäisiin Suomen Ladun tapahtumakalenteriin tammikuun 2019 aikana. Tapahtumista on hyvä tehdä myös erillinen Facebook-tapahtuma, johon Suomen Latu kannattaa pyytää rinnakkaisjärjestäjäksi. Näin saamme tiedon tapahtumastanne ja voimme auttaa teitä myös paikallisessa markkinoinnissa ja viestinnässä. Kampanjasivuilta on ladattavissa ohjeistuksia sekä mm. valmiita Facebook-tapahtumakuvia markkinoinnin tueksi. Mikäli teillä on jotain erikoisempaa taittotarvetta yms, olettehan yhteydessä. Pyrimme auttamaan yhdistyksiä kaikin tavoin!

Toivottavasti mahdollisimman moni yhdistys lähtee mukaan kampanjaan. Huomioittehan että pienetkin tapahtumat ovat tervetulleita ja kaikkien panos tarvitaan!

Mahtavaa lumiukkotalvea toivottaen,

Markkinoinnin suunnittelija Petteri Tiainen
puh. 050 556 6844
petteri.tiainen@suomenlatu.fi

Ladataan...