Suomen Ladun huomionosoitukset

Kuva: Sampsa Sulonen

Suomen Ladun huomionosoitukset

ti 25. elokuuta 2020 10.30.00

Suomen Ladun hallitus on päivittänyt huomionosoituksia koskevat ohjeet.

Suomen Ladun jäsenyhdistykset voivat huomioida jäseniään ja yhteistyökumppaneitaan erilaisilla ansiomerkeillä ja kunniamaininnoilla. Huomionosoitukset myönnetään tunnustuksena Suomen Ladun tai sen jäsenyhdistyksen toiminta-ajatuksen toteuttamisesta sekä järjestö- ja vapaaehtoistyöstä.

Suomen Ladun huomionosoitusohjeet ovat päivittyneet ja ohje löytyy Yhdistyspalveluiden aineistopankista.

Ohjeet ovat aiempaa selvemmät ja esimerkiksi kunniajäsenyyden prosessi on kuvattu tarkemmin.

Samalla sivustolla kannattaa myös tutustua ohjeeseen siitä miten ansiomitalit jaetaan tyylikkäästi saajilleen.

Mikäli yhdistys toivoo juhlaansa Suomen Ladun edustajaa, kannattaa olla yhteydessä hyvissä ajoin Yhdistyspalveluihin, yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi tai puhelimitse 09 8567 7460.