Tilaa uutiset sähköpostiisi

Ajankohtaiset järjestöuutiset 11 kertaa vuodessa.

Uutishaku

Hae aihealueittain

Ota yhteyttä

Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Lotta Vuorela. Yhteydenotot ja palautteet:

yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi

Suomen Ladun hallituksen vuosikello

Suomen Ladun hallituksen vuosikello

ma kesäk. 19 08:48:00 2017

Suomen Ladun hallituksen kokouksissa on tehokkuuden lisäämiseksi ja ajankäytön parantamiseksi määritelty hallituksen toiminnan vuosikello, joka jäntevöittää hallituksen työskentelyä sekä ohjaa toimistoa valmistelemaan tietyt asiat tiettyihin kokouksiin.

Järjestön sääntöihin ja kokouksiin liittyvät aikataulut sanelevat tiettyjen asioiden käsittelyn tiettyinä aikoina. Talouteen liittyvät asiat raportoidaan neljä kertaa vuodessa.

Hallituksen jäsenille esitellään viiden eri tiimin (Ulkoile, Osallistu, Vaikuta, Hallinto ja talous sekä Kiilopää) ”vuosikatsaus” kerran vuodessa.

Muu Suomen Ladun toiminta tulee esiteltyä työryhmien ja toimikuntien sekä toiminnanjohtajan katsauksessa niiltä osin kun ne vaativat päätöksen tai niillä on oleellista merkitystä Suomen Ladun toiminnan kannalta. Toimikuntien ja työryhmien toiminta esitellään kunkin tiimin tarkemman esittelyn yhteydessä.

Hallituksen vuosikello löytyy pdf-muodossa täältä.

Ladataan...