Suomen Ladun frisbeegolfin mestaruuskisat

ti 19. toukokuuta 2020 10.10.00

Suomen Ladun jäsenyhdistysten jäsenten kesken kisaillaan vuosittain frisbeegolf-mestaruudesta. Seuraavat kisat järjestetään 8.8.2020 Lieksassa.

PAIKKA JA AIKA
8.8.2020 klo 10:00 Lieksassa Timitran hiihtokeskuksen alueella sijaitseva 18-väyläinen frisbeegolfrata. Ylätie 20, 81700 Lieksa.

SARJAT
Kilpasarja miehet
Kilpasarja naiset
Harrastajasarja miehet
Harrastajasarja naiset
Junioripojat (alle 18 vuotta)
Junioritytöt (alle 18 vuotta)
Joukkuekisa

Junioriluokkiin saavat osallistua kaikki alle 18-vuotiaat ja 18 vuotta vuonna 2020 täyttävät.

JOUKKUEKISA
Joukkue muodostetaan 3 henkilöstä, joiden tulee olla samasta yhdistyksestä. Joukkueessa saa olla naisia tai miehiä. Joukkueet tulee ilmoittaa kilpailupäivänä kilpailun johtajalle. (TD= tournament director).

KILPAILUMUOTO
Yksilö- ja joukkuekisa. Pelataan kaksi kierrosta (2 x 18 väylää) Timitran frisbeegolfradalla. Osallistumisoikeus on kaikilla Suomen Ladun jäsenillä.
Perjantaina 7.8.2020 radalla vapaamuotoiset parikilpailut. Yhdessä heittelyä ja illanviettoa. Lisätietoja myöhemmin.

AIKATAULU
Ilmoittautuminen kilpailun johtajalle 9.15-9:30
Pelaajakokous 9:40
Ensimmäinen kierros 10:00
Toisen kierroksen pelaajakokous 13:15
Toinen kierros 13:30

Palkintojenjako välittömästi tulosten selvittyä. Tasatulosten sattuessa sijat 1-3 ratkaistaan sudden death -menetelmällä.

ILMOITTAUTUMINEN JA MAKSUT
Ilmoittautuminen www.lyyti.in/frisbeegolfmestaruus2020, jonne myös osallistumismaksu 25 € hlö/kilpasarjat, 15 € hlö/muut sarjat ja 30 €/joukkue hoidetaan. Kilpailumaksuun sisältyy keittolounas kierrosten välissä.

TULOKSET
Kilpailussa käytetään Disc Golf Metrix -palvelua, jonne tulokset on mahdollista syöttää livenä kesken kierroksen millä tahansa älylaitteella. Riittää että omassa ryhmässä yhdellä on sopiva puhelin. Tämän lisäksi käytössä perinteinen paperimerkkaus.

PALKINNOT
Lajiaiheisia tavarapalkintoja, joiden arvo kilpasarjoissa on korkeintaan 100 € ja muissa sarjoissa korkeintaan 50 €. Kolme parasta palkitaan/sarja sekä joukkuekilpailun voittaja kiertopalkinnoilla.

MAJOITUS
Majoitusta tarjoaa Lomakylä Timitranniemi, mistä löytyy mökkejä, vaunupaikkoja sekä teltta-alue. Jokainen hoitaa majoitusvaraukset itse: timitra.com.

KILPAILUN JOHTAJA
Fabrizio Ferrara, fabrizio.ferrara@suomenlatu.fi, puh. 044 588 0006.

Lataa esite tästä.