Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Anniina Iivarinen ja Marianne Holmberg. Yhteydenotot ja palautteet:

Suomen Ladun alueelliset lajikehitysillat

ke 17. helmikuuta 2021 08.30.00

Vuoden 2021 aikana järjestämme alueellisia lajikehitysiltoja polkujuoksussa ja maastopyöräilyssä.

Lajikehitysilloissa pureudutaan yhdistysten haasteisiin lajin toteuttamisessa, pohditaan yhdessä ratkaisuja lajitoiminnan kehittämiseksi ja jaetaan hyviä käytäntöjä alueen eri yhdistysten kesken. Kehitysillat ovat alueellisia ja iltaan kutsutaan mukaan alueen eri yhdistysten lajin parissa toimivat.

Hae lajikehitysiltaa alueelle tällä lomakkeella: www.lyyti.in/lajikehitysilta2021

Lisätietoja kehitysilloista voi kysyä:
Polkujuoksu: Sirkku Juntunen, sirkku.juntunen@suomenlatu.fi , puh. 050 559 7446
Maastopyöräily: Sini Savolainen, sini.savolainen@suomenlatu.fi, puh. 040 539 9486