Tilaa uutiset sähköpostiisi

Ajankohtaiset järjestöuutiset 11 kertaa vuodessa.

Uutishaku

Hae aihealueittain

Ota yhteyttä

Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Lotta Vuorela. Yhteydenotot ja palautteet:

yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi

Suomalainen sauvakävely, Nordic Walking 20 vuotta

Suomalainen sauvakävely, Nordic Walking 20 vuotta

pe 16. kesäkuuta 2017 13.41.00

Suomen Latu ja International Council of Nordic Walking juhlistavat sauvakävelyn 20-vuotista taivalta ja järjestävät elokuussa kongressin ja tapahtumia Espoossa sekä Helsingissä.

Suomen Latu aloitti ohjatut sauvakävelylenkit sekä ohjaajakurssit Paloheinässä vuonna 1997. Tänä vuonna juhlimme lajin 20-vuotistaivalta. Juhlan kunniaksi järjestetään Kansainvälinen Nordic Walking -kongressi 4.-5.8.2017 Espoossa Solvallan urheiluopistolla. Lisäksi järjestetään Nordic Walk Finland prologi - Tahkon Taival -kävely 5.8. Maunulan Majalta ja Nordic Walk Finland -juhlatapahtuma 6.8. Paloheinässä.

Nordic Walking -kongressin ohjelma on suunniteltu niin lajin harrastajille kuin ammattilaisillekin. Luvassa on teoriaa, liikuntaa, esitelmiä, workshoppeja, käytännön harjoituksia, retkiä Nuuksion kansallispuistossa ja tietenkin saunomista sekä iloista yhdessäoloa. Mukana on monia alan ammattilaisia ja huippuosaajia. 

Nordic Walk Finland prologi - Tahkon Taival -kävely kävellään legendaarista reittiä Maunulan majalta Olympiastadionille. ”Jo perinteiseksi muodostunut Tahkon Taival sauvotaan elokuun ensimmäisenä lauantaina Maunulan majalta Olympiastadionin itäpuolella olevalle Tahko Pihkalan patsaalle. Se on sama reitti, jota ensimmäisen yleisösauvakävelyn väki marssi vuonna 1988 Tahkon patsaan paljastustilaisuuteen. Lunta ei silloin ollut ja niinpä hiihdettiin ilman suksia” kertoo liikuntaneuvos Tuomo Jantunen, joka vetää tänäkin vuonna tuon 5 kilometrin sauvakävelylenkin.

Sunnuntaina 6.8. klo 11 alkaa Helsingin Paloheinässä suuri Nordic Walk Finland -juhlatapahtuma. Tapahtumassa on mahdollisuus kävellä 3 km, 5 km tai 10 km ja nauttia tapahtumatorin antimista. Tapahtuma on ikärajaton ja maksuton. Sauvakävelystä kiinnostuneet saavat lainata tapahtumapaikalla sauvoja, jotta pääsevät kokeilemaan lajia iloisessa seurassa. Tapahtumatorilla on mm. mittauksia ja testauksia, jumppia, sauvakävelyn perusoppeja ja muuta mukavaa.

Tervetuloa mukaan juhlimaan sauvakävelyä!

Lisätietoja ja ilmoittautumiset tapahtumiin:
www.suomenlatu.fi/nwf

Ladataan...