Tilaa uutiset sähköpostiisi

Ajankohtaiset järjestöuutiset 11 kertaa vuodessa.

Uutishaku

Hae aihealueittain

Ota yhteyttä

Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Lotta Vuorela. Yhteydenotot ja palautteet:

yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi

Savo-Karjalan kesäfestarit 4.-5.8.

Savo-Karjalan kesäfestarit 4.-5.8.

ti 19. kesäkuuta 2018 10.25.00

Savonlinnassa kokoonnutaan leiripäivähengessä.

Savo-Karjalassa kokoonnutaan leiripäivähengessä kesäfestareille 4.-5.8. Savonlinnaan, Tanhuvaaran urheiluopistolle (Sport Resort). Lauantaipäivän aikana pelataan lentopalloa ulkokentillä sekajoukkueilla, melotaan, kyykkäillään, mölkkyillään, patikoidaan, juostaan polkuja - kukin oman mieltymyksensä mukaan. Illalla laitetaan korkkarit kattoon karaoketanssien myötä. Lapsille järjestetään puuhaa luonnossa.

Majoitukset varataan suoraan urheiluopistolta, puh. 015 582 0000. Osanottomaksuja ei ole, kukin maksaa kulunsa itse. Hostelli- ja hotellimajoittujille mahdollisuus saunoa ja käyttää kylpylää. Sisäänpääsymaksulla pääsevät myös camping- ja teltta-alueelle majoittuvat. Ruokailutiloista löytyy omakustanteisesti aamiainen, lounas ja päivällinen. Lentopallo, melonta ja polkujuoksu vaativat ennakkoilmoittautumisen. 

Savo-Karjalan latualueen Facebook-sivulla on runsaasti tietoa mm. edullisista majoitusmahdollisuuksista, ilmoittautumisista sekä bussikuljetuksesta. Kaikkiin ilmoittautumisen vaativiin lajeihin ilmoittautuminen päättyy 15.7. Kun varaat majoituksen, kerro tulevasi Kesäfestarit majoituskiintiöön.

Latualueen kesäfestarit Facebookissa

Anja Korhonen
Savo-Karjalan aluetyöryhmä

Ladataan...