Tilaa uutiset sähköpostiisi

Ajankohtaiset järjestöuutiset 11 kertaa vuodessa.

Uutishaku

Hae aihealueittain

Ota yhteyttä

Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Lotta Vuorela. Yhteydenotot ja palautteet:

yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi

Savo-Karjalan aluetyöryhmä järjestäytyi!

Savo-Karjalan aluetyöryhmä järjestäytyi!

to helmik. 18 14:48:00 2016

Uusi aluetyötyhmä kokoontui tammikuussa ensimmäistä kertaa.

Savo-Karjalan latualueen viime syyskokouksessa valittu uusi aluetyöryhmä piti järjestäytymispalaveriaan tammikuussa Pilpan majalla Kuopiossa. Kiitokset isännille vieraanvaraisuudesta! Läsnä olivat kaikki  jäsenet; Anu Korhonen (alueen hallitusjäsen), Anne Lappi Kiuruveden Ladusta (kuluvan vuoden isäntäyhdistyksen edustaja) , Leea Oksiala Varkauden Ladusta (vuoden 2017 isäntäyhdistys) ja Kyllikki Rytkönen alueen yhdyshenkilö. Työryhmän valintaperusteet sovittiin viime vuonna alueen syyskokouksessa

Tapaamisesta tehtiin muistio, joka on jaettu alueen yhdistyksille. Asioita käsiteltiin innostuneena ja hyvässä hengessä ja todettiin, että yhdistysten toiminnan tukeminen ja auttaminen on se päätehtävä, sovituilla toimintatavoilla. Työryhmä päätti kokoontua elokuussa ennen alueen syyskokousta. Muutoin sovittiin, että pari kertaa vuodessa kokoonnutaan ja väliaikoina hoidetaan asioita sähköpostin tms. kautta.

Kyllikki Rytkönen, alueyhdyshenkilö Savo-Karjala

 

Ladataan...