Tilaa uutiset sähköpostiisi

Ajankohtaiset järjestöuutiset 11 kertaa vuodessa.

Uutishaku

Hae aihealueittain

Ota yhteyttä

Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Lotta Vuorela. Yhteydenotot ja palautteet:

yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi

Retkelle-päiviä vietetään 10.-11.6.2023

Kuva: Eeva Mäkinen

Retkelle-päiviä vietetään 10.-11.6.2023

ti 14. helmikuuta 2023 14.21.00

Kutsumme kaikki Suomen Ladun yhdistykset mukaan järjestämään retkiä. Olettehan mukana!

10.-11.6.2023 Suomen Latu vie retkelle ympäri Suomen! Retket voivat olla lyhyitä päiväretkiä tai viikonlopun yön yli retkiä. Retkiä voi tehdä patikoiden, polkujuosten, meloen, pyöräillen tai vaikka Lapissa hiihtäen. 

Retkelle-päivien ideana on, että Suomen Ladun jäsenyhdistykset ja niiden ohjaajat lähtevät toteuttamaan oman suosikkiretkensä tai muuten kivan tapahtuman retkeilyn merkeissä. Retkien toteutustavat voivat olla moninaisia, joten teidän oma retkenne on juuri oikeanlainen. Yhteiset elementit ovat turvallisuus, yhteisöllisyys ja mukavat luontokokemukset. Jokaisessa retkessä tulee olla järjestävänä tahona jokin Suomen Ladun jäsenyhdistys, jotta vakuutusturva on retkillä voimassa. 

Toivommekin, että yhdistykset ja ohjaajat toteuttavat paikkakunnilla, ei vaan yhtä vaan useita upeita retkiä, jolloin mahdollisimman moni pääsee mukaan ja juuri itselleen sopivalle retkelle. Tavoitteenamme on, että hyödynnätte Retkelle-päivät yhdistyksenne toiminnan esittelyyn ja innostamaan olemassa olevia ja tulevia jäseniä mukaan toimintaan, joko osallistujina tai uusina ohjaajina. 

Yhdistykset voivat ilmoittaa kootusti kaikki järjestettävät retket. Suomen Latu koordinoi kokonaisuutta, tekee valtakunnallista viestintää, järjestää webinaarin ilmoittautuneille yhdistyksille sekä lähettää järjestäjille tukimateriaalia. Tukimateriaalia on erityisesti perheretkiin ja retkiin, joissa huomioidaan maahanmuuttajat tai toimintarajoitteiset henkilöt. Toivottavasti tartutte rohkeasti myös näihin sisältöihin aktiivisesti muiden ohella. 

Retkelle -päivien info Suomen Ladun tiistaiteemassa 4.4.2023 klo 18.00-20.00. Tiistaiteeman tallenne löytyy Yhdistyspalvelut-sivustolta.

Ilmoita retkenne 7.5.2023 mennessä niin saatte tapahtumaa tukevan materiaalipaketin.

Lisätietoa ja ilmoittautumislomake retkien järjestäjille löytyy Retkelle -päivien sivuilta.

Tiedustelut ja kysymykset:

susanne.blomqvist@suomenlatu.fi 

Ladataan...