Tilaa uutiset sähköpostiisi

Ajankohtaiset järjestöuutiset 11 kertaa vuodessa.

Uutishaku

Hae aihealueittain

Ota yhteyttä

Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Lotta Vuorela. Yhteydenotot ja palautteet:

yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi

Retkeily- ja opaskurssit kesällä 2019

Retkeily- ja opaskurssit kesällä 2019

ti 22. tammikuuta 2019 07.22.00

Retkeilystä kiinnostuneille on tarjolla tulevana kesänä kaksi viikon mittaista kurssia eri kohderyhmille.

Susikyrön retkeilykurssi 8.-15.6.
Suomen Ladun retkeilykurssi Susikyrössä, Enontekiöllä 8.-15.6.2019 soveltuu henkilöille, jotka eivät aiemmin ole harrastaneet retkeilyä. Pallas-Yllästunturin kansallispuiston kupeessa pääset nauttimaan mahtavasta tunturimaisemasta.

Kurssilla:
- tehdään päivä- ja yön yli retkiä
- valmistetaan retkiruokaa
- suunnistetaan kartalla ja kompassilla
- kerrataan retkeilijän jokamiehen oikeuksia
- kerrataan EA-taitoja.

Kurssin vetäjinä toimivat kokeneet Suomen Ladun Latuneuvojien oppaat. Kurssi edellyttää kohtuullista kuntoa.

SL JÄSENHINTA 410 € (muut 460 €).

Hintaan sisältyy majoitus ja muonitus Susikyrössä, tapaturmavakuutus ja kuljetus Kittilän lentoasemalta Susikyröön. Henkilökohtaiset
retkeilyvarusteet eivät sisälly hintaan. Kaikille kurssille osallistujille postitetaan ennen kurssin alkua kirje, joka sisältää tarkemman ohjelman ja varusteluettelon.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen 31.3.2019 mennessä: ilpo.vuori@gmail.com. Kurssista vastaa Latuneuvojat ry.

Opaskurssin perusosa eli kesäkurssi, Kiilopää 20.-28.7.

Suomen Ladun opaskoulutuksen tavoitteena on kouluttaa retkeilyoppaita Suomen Ladun jäsenyhdistyksiin ja muihin yhteisöihin. Opaskurssin perusosan tavoitteena on antaa sellaiset tiedot ja taidot retkeilystä ja opastoiminnasta, että kurssilaiset pystyvät toimimaan vaellusten oppaina tunturiolosuhteissa.

Pääsyvaatimukset: riittävä retkeily- ja vaelluskokemus tunturiolosuhteissa, hyvä suunnistustaito, ensiaputaidot (vähintään EA1-kurssi käytynä), hyvä fyysinen kunto (painotus kestävyyskunnossa), vähintään 18 vuoden ikä, uimataito. Hakijoilla tulee olla omat tunturivaellukseen sopivat varusteet ja välineet.

Kurssin hinta Suomen Ladun jäsenille 510 €. Kurssille osallistuvien tulee olla Suomen Ladun jäseniä. Hintaan sisältyy: ruokailut ennen ja jälkeen kurssia Kiilopäällä ja kaksi yöpymistä Kiilopäällä retkitasoisessa majoituksessa, vaelluskartta ja opetusmateriaali.

Hae kurssipaikkaa/ ilmoittaudu alustavasti kurssille tästä.

Jätä hakemuksesi viimeistään 30.4.2019. Hakemus on samalla ennakko ilmoittautuminen kurssille. Kaikki hakemukset käydään huolella läpi. Kaikille hakijoille ilmoitetaan kurssipaikasta henkilökohtaisesti toukokuun puoliväliin mennessä.

Ladataan...