Rakastu retkeilyyn

Kuva: Eeva Mäkinen

Rakastu retkeilyyn

ke 26. elokuuta 2020 15.02.00

Ilmoittaudu mukaan Rakastu retkeilyyn -ohjaajakurssille!

Suomen Ladun jäsenyhdistyksillä on mahdollisuus toteuttaa omalla paikkakunnallaan Rakastu retkeilyyn -kursseja! Kursseja pääsee järjestämään, kun on käynyt Rakastu retkeilyyn -ohjaajakurssin.

Ohjaajakurssilla osallistuja saa valmiin Rakastu retkeilyyn -kurssikonseptin ja materiaalit yhdistyksen käyttöön. Kurssi on tarkoitettu kokeneille retkeilijöille, jotka ovat halukkaita ohjaamaan retkeilytaitoja uusille innokkaille retkeilijöille.

Pääset ilmoittautumaan koulutukseen klikkaamalla paikkakuntaa. Suomen Latu tarjoaa jäsenyhdistyksilleen kaksi ilmaispaikkaa per laji per vuosi ohjaajakoulutuksiin.

10.10. Jyväskylä

17.10. Lappeenranta