Tilaa uutiset sähköpostiisi

Ajankohtaiset järjestöuutiset 11 kertaa vuodessa.

Uutishaku

Hae aihealueittain

Ota yhteyttä

Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Lotta Vuorela. Yhteydenotot ja palautteet:

yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi

Pyöräilynohjaajakurssit alkavat maaliskuussa

Pyöräilynohjaajakurssit alkavat maaliskuussa

to 21. tammikuuta 2016 10.21.00

Suomen Latu järjestää Suomen Pyöräilynohjaajat ry:n kanssa yhteistyössä pyöräilynohjaajakoulutusta.

Toimitko yhdistyksessäsi pyörälenkkien tai -retkien vetäjänä? Haluatko tietoa uusista liikennesäännöistä, vastuista ja turvallisuudesta tai pyöräilyn eri alalajeista, huollosta ja varusteista? Kiinnostaako arkipyöräilyn edistäminen tai pyörätapahtumien järjestäminen? Tarvitsetko uusia ideoita tai lisämotivaatiota yhdistyksesi pyöräilytoimintaan?

Suomen Latu tukee pyöräilyaktiivisia yhdistyksiä kustantamalla pyöräilynohjaajakoulutusta nykyisille tai tuleville pyöräilytoimijoille. Kurssisisältö kattaa monipuolisesti mm. arkipyöräilyn, kuntopyöräilyn, ja retkipyöräilyn eri osa-alueita. Noin puolet kurssiajasta ollaan pyörän päällä! Koulutuksen järjestää Suomen Pyöräilynohjaajat ry. Ohjaajakurssin hyväksytysti suorittaneet saavat virallisen pyöräilynohjaajapätevyyden.

Lisätietoja koulutuksesta.

Maastopyöräily

Maastopyöräilyn alkeisohjaajakurssi on tulossa lauantai-sunnuntai 23.-24.4.2016 Jyväskylässä. Ilmoittaudu kurssille tästä. Kurssi kestää yhden viikonlopun ja tähtää aloittelijoiden opastamiseen lajin pariin.

Osallistuminen edellyttää kohtuullisia maastoajotaitoja ja omaa maastopyörää sekä sitoutumista maastopyöräilytoimintaan omassa yhdistyksessä. Koulutuksen järjestävät yhteistyössä Suomen Latu ja Suomen Pyöräilynohjaajat ry.

Lisätietoja: johanna.yliopas@suomenlatu.fi (pyöräily) tai tiina.riikonen@suomenlatu.fi (maastopyöräily)

Ladataan...