Tilaa uutiset sähköpostiisi

Ajankohtaiset järjestöuutiset 11 kertaa vuodessa.

Uutishaku

Hae aihealueittain

Ota yhteyttä

Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Lotta Vuorela. Yhteydenotot ja palautteet:

yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi

Polkujuoksuryhmät aloittavat yhteislenkit kesällä 10 paikkakunnalla

Polkujuoksuryhmät aloittavat yhteislenkit kesällä 10 paikkakunnalla

ke 18. toukokuuta 2016 11.53.00

Suomen Ladusta löytyy uusia innokkaita polkujuoksuohjaajia!

Kaikille avoimilla yhteislenkeillä tutustutaan paikalliseen luontoon ja polkuverkostoon, opetellaan juoksutekniikkaa ja perehdytään lajin varusteisiin. Tavoitteena on edistää polkujuoksua tarjoamalla aloittelijoille sopivia matalan kynnyksen yhteislenkkejä.

Polkujuoksu on monelle sopiva juoksulaji, sillä pehmeä alusta rasittaa jalkoja huomattavasti vähemmän kuin asfaltti. Monipuolinen vaihteleva maasto tarjoaa myös haastetta koko keholle – polkujuoksu kehittää kestävyyttä, ketteryyttä ja tasapainoa.

Polkujuoksussa olennaista on ympäröivä luonto. Sen tuoksut, äänet ja maisemat rauhoittavat mieltä ja vetävät lenkkipolulle yhä uudestaan.

Kesällä 2016 polkujuoksuryhmiä toimii ainakin paikkakunnilla Espoo, Haapavesi, Helsinki, Kerava, Kouvola, Mikkeli, Suonenjoki, Tampere, Tornio ja Vantaa.

Suomen Ladun polkujuoksuryhmistä löytää tietoa osoitteessa suomenlatu.fi/polkujuoksu. Tietoa lisätään sitä mukaan kun ryhmät saavat toimintansa käyntiin.

Ladataan...