Tilaa uutiset sähköpostiisi

Ajankohtaiset järjestöuutiset 11 kertaa vuodessa.

Uutishaku

Hae aihealueittain

Ota yhteyttä

Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Lotta Vuorela. Yhteydenotot ja palautteet:

yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi

Perheliikunta yhdistystoiminnassa -aluetapaamiset

Perheliikunta yhdistystoiminnassa -aluetapaamiset

pe 8. maaliskuuta 2019 08.52.00

Suomen Ladun lastentoiminnan työryhmä järjestää kevään aikana aluetapaamisia, joissa saa pohjatietoa perheliikunnasta, kokeillaan käytännön vinkkejä yhdessä ulkona ja vaihdetaan ajatuksia, kokemuksia ja ideoita yhdistykseltä toiselle.

Suomen Ladun yhdistysten tapahtumat ja toiminta liikuttavat huikeaa määrää aikuisia ja lapsia ympäri Suomen! Vuoden 2018 toimintakyselyn mukaan yhdistysten perhetoiminnassa oli mukana lähes 30 000 osallistujaa noin 450 tapahtumassa. Tässä luvussa on mukana niin suuria kuin pieniä tapahtumia ja sekä säännöllistä että satunnaista toimintaa. Mutta mikä parasta, tämä kaikki on helposti saavutettavaa matalan kynnyksen toimintaa, jossa liikutaan ja ulkoillaan luonnossa ja yhdessä. 

Suomen Ladun lastentoiminnan työryhmä on käärinyt hihansa ja haluaa osaltaan tukea käynnissä olevan Perheliikunnan kehittämishankkeen yhtä tärkeää tavoitetta, eli yhdistysten perhetoimintaa, mutta myös alueellista verkostoitumista. Niinpä järjestämme neljä Perheliikunta yhdistystoiminnassa -aluetapaamista, joihin kaikki Suomen Ladun yhdistysten jäsenet ovat tervetulleita. Tapaamisissa saa pohjatietoa perheliikunnasta, kokeillaan käytännön vinkkejä yhdessä ulkona ja ennen kaikkea vaihdetaan ajatuksia, kokemuksia ja ideoita yhdistykseltä toiselle. Perheliikunnan toteuttajan ei tarvitse olla lastentoiminnan osaaja, sillä kyse on yhtä lailla aikuisten liikunnasta. Lisäksi käytännön vinkit soveltuvat erinomaisesti myös kaikkeen muuhunkin toimintaan. Eli rohkeasti mukaan, vaikkei yhdistyksessä perhetoimintaa olisikaan. Tapaaminen on yhdistykselle maksuton ja tarjoamme osallistujille päivän aikana kevyen lounaan (matkakuluja emme valitettavasti voi korvata). 

Tapaamisten ajankohdat ja ilmoittautumislinkit: 

- la 13.4. klo 10-14 Heinola (Heinolan Latumaja, os. Mustanportinkatu 19, Heinola)
www.lyyti.in/perheliikuntayhdistyksessa_heinola2019

- la 13.4. klo 11-15 Kajaani ( Koutaniemi-Vuoreslahti kyläyhdistyksen kylätalo, Vuoreslahdentie 973, Kajaani)
www.lyyti.in/perheliikuntayhdistyksessa_kajaani2019

- la 4.5. klo 11-15 Äkäslompolo, Ylläs (Lapin aluetapaamisen yhteydessä)
www.lyyti.in/perheliikuntayhdistyksessa_yllas2019

Kuva: Timo-Petteri Auvinen

Ladataan...