Tilaa uutiset sähköpostiisi

Ajankohtaiset järjestöuutiset 11 kertaa vuodessa.

Uutishaku

Hae aihealueittain

Ota yhteyttä

Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Lotta Vuorela. Yhteydenotot ja palautteet:

yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi

Partioaitan ympäristöbonus tukee edelleen yhdistysten mörritoimintaa

Partioaitan ympäristöbonus tukee edelleen yhdistysten mörritoimintaa

pe 31. elokuuta 2018 12.00.00

Partioaitan 365-klubin ympäristöbonuksen vuoden 2017 tuotolla tuetaan Suomen Ladun metsämörritoimintaa. Erityisesti haluamme tukea jäsenyhdistysten lasten ja perheiden vapaa-ajalle sijoittuvaa toimintaa. Tutustu monipuoliseen tukeen ja hae sitä yhdistyksellesi!

Materiaalituki
Useat kymmenet jäsenyhdistyksemme toteuttavat metsämörritoimintaa. Tätä toimintaa tukeaksemme ja siihen uusia kannustaaksemme, jaamme ryhmille varustepaketteja. Mikäli yhdistyksellä on useampi eri metsämörritoiminnan ryhmä, voi hän tilata varustepaketin maksimissaan kahdelle eri ryhmälle. Paketteja on rajallinen määrä.

Varustepaketit ovat:

  • Metsänuppus/myttysryhmät: tarppi ja 15 istuinalustaa
  • Metsämörriryhmät: tarppi ja 10 luuppia
  • Metsävaeltajaryhmät: tarppi, 1 trangia, 1 leirikattila ja 2 junioripuukkoa

Ryhmä voi olla pidempään toiminut tai uusi mutta edellytys on, että ryhmä toimii vuoden 2018 aikana vähintään viisi kertaa kokoontuen.

Varustepaketit tilataan oheisesta linkistä 30.11.18 mennessä tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Toimitus joulukuussa 2018. Tilaukset: https://www.lyyti.in/metsamorrituki.

Metsävaeltajatoiminnan tuki
Haluamme tällä kertaa kannustaa erityisesti kouluikäisten toimintaan. Metsävaeltajille on saatavissa valmis viiden tuokion suunnitelma, jota voit käyttää sellaisenaan tai sitä muokaten. Lisäksi materiaalista löytyy yön yli retken ohjeistus ja suunnitelma. 

Tuemme myös yön yli tapahtuvien Metsävaeltaja-retkien kuluja esim. tilausajokuljetuksia, ruoka- tai välinekuluja max. 250 € per jäsenyhdistys. Tuki maksetaan kuittia vastaan tapahtuman jälkeen.

Sähköisen materiaalin tilaaminen ja/tai hakemus yön yli retken tukemisesta oheisesta linkistä: https://www.lyyti.in/metsavaeltajatuki.

P.S. Muistattehan hyödyntää yhdistyksenne ilmaispaikat ohjaajakursseillamme.

Lisätiedot:
Tiia Eskelinen, lastentoiminnan suunnittelija, Suomen Latu
tiia.eskelinen@suomenlatu.fi, puh. 044 722 6305

Kuva: Antero Aaltonen

 

Ladataan...