Tilaa uutiset sähköpostiisi

Ajankohtaiset järjestöuutiset 11 kertaa vuodessa.

Uutishaku

Hae aihealueittain

Ota yhteyttä

Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Lotta Vuorela. Yhteydenotot ja palautteet:

yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi

Oulangan kansallispuisto tutuksi

Oulangan kansallispuisto tutuksi

ke 24. helmikuuta 2016 11.55.00

Oulun Latualueen aluekokous päätti tutustua tänä vuonna Oulangan kansallispuistoon.

Sunnuntaina eurooppalaisena kansallispuistopäivänä 22.5. tutustumme Oulangan luontokeskuksen (Liikasenvaarantie 132, Kuusamo) päivän ohjelmaan ja Keskellä virtaa joki -näyttelyyn ja käväisemme ihailemassa Kiutakönkään koskea.

Varsinainen päiväretki tehdään lauantaina 21.5. jolloin retkeillään Oulangan sertifioidun oppaan Petri Kulhan johdolla pienellä karhunkierroksella.

Pitkämatkaisille on varattu majoitusta ruokailuineen Juuman leirikeskuksesta (Juumantie 126, Kuusamo), jonne saavutaan jo perjantai-iltana.

Oulun latualueen tapaamisiin ja retkille ovat tervetulleita kaikki kiinnostuneet! Osallistua voi myös pelkästään sunnuntain ohjelmaan.

Majoituspaikaksi on valittu Juuman leirikeskus, jonka läheisyydestä pieni karhunkierros alkaa. Majoituksen ja ruokailujen hinta on jäsenille 104 € ja se sisältää kaikki leirikeskuksessa tarjottavat ateriat, yhdet retkieväät sekä majoituksen kahdeksi yöksi. Majoitustilaa leirikeskuksessa on 65 henkilölle erikokoisissa huoneissa. Mukana tulee olla omat liinavaatteet ja pyyhe.

Yhteiskuljetukset Oulun latualueelta Kuusamoon (Juuman kylään ja Oulangan luontokeskukseen) pyritään järjestämään yhteiskyydein sen mukaan mistä lähtijät ovat ja minkä verran heitä on. Yhteiskyytien hinta selviää myöhemmin, mutta siihen käytetään sovitusti Oulun latualueelle budjetoitua rahaa.

Lisätietoa viikonlopun ohjelmasta: http://oulunlatualue.blogspot.fi

Sitovat ilmoittautumiset omaan yhdistykseen 15.4.2016 mennessä. Nähdäänhän Oulangalla!

terveisin Ulla Keski-Sämpi
Oulun latualueen yhteyshenkilö

Ladataan...