Tilaa uutiset sähköpostiisi

Ajankohtaiset järjestöuutiset 11 kertaa vuodessa.

Uutishaku

Hae aihealueittain

Ota yhteyttä

Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Johanna Yli-Opas ja Marianne Holmberg. Yhteydenotot ja palautteet:

yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi

Osallistu-tiimi esittäytyy

Osallistu-tiimi esittäytyy

pe 24. tammikuuta 2020 08.43.00

Osallistu-tiimi vastaa Suomen Ladussa järjestö-, jäsenyhdistys- ja jäsenasioista sekä talous- ja hallintoasioista.

Kuuden henkilön Osallistu-tiimi palvelee kaikkia 185 Suomen Ladun  jäsenyhdistystä ja niiden yli 88 000 jäsentä. Koulutamme, neuvomme ja tuemme jäsenyhdistyksiä monin eri tavoin. Odotamme yhteydenottojanne!

Anna-Liisa Louko
Aloitin Suomen Ladussa vuosi sitten hallintopäällikkönä ja syyskuun alusta vastuulleni tuli talous- ja hallintoasioiden lisäksi Osallistu-kokonaisuus. Tiimini kanssa neuvomme jäsenyhdistyksiämme monissa erilaisissa yhdistystoiminnan kysymyksissä. Osallistu-tiimin esimiestyön lisäksi vastuullani on talousasiat, henkilöstöasiat sekä monet muut hallintoasiat toimitiloista ja IT-asioista lakiasioihin. Vapaa-ajalla ulkoilen ja retkeilen perheeni kanssa aktiivisesti. 

Timo Nisula
Hain työpaikkaa lehti-ilmoituksen perusteella 1981, kävin työhaastattelussa torstaina ja aloitin heti seuraavana aamuna. Ammattinimikkeeni on vaihtunut vuosikymmenten varjossa, jossain vaiheessa olin taloussihteeri, sittemmin kamreeri ja nykyään talouspäällikkö. Paljon on tapahtunut latu-urani aikana ja moni asia on muuttunut vuosikymmenien aikana. Nykyisiin työtehtäviin kuuluu kirjanpito, maksuliikenne sekä vakuutusasiat. Vapaa-aikaani vietän melonnan tai retkiluistelun merkeissä.

Johanna Yli-Opas
Olen ollut Suomen Ladussa vuodesta  2001, joista viimeiset 15 vuotta latuyhdistysten kanssa. Keskeisimmät työtehtävät liittyvät yhdistysten luottamushenkilöiden avustamiseen, palvelemiseen ja kouluttamiseen. Muita tehtäviä ovat uusien yhdistysten saaminen jäseniksemme, jäsenyys järjestötoimikunnassa ja vapaaehtoistyöryhmässä sekä vastaaminen järjestön vuosittaisista kokouksista yhdessä Kirsin kanssa.  Liikuttaja-verkkolehti yhteistyössä Vaikuta-tiimin Mariannen kanssa on tärkeä viestintäkanava kuin myös yhdistysaktiivien Facebook-ryhmä ja Yhdistyspalvelu-sivusto.

Kirsi Uusitalo
Aloitin Suomen Ladussa viime vuoden lopulla ja vastuullani ovat järjestön palvelut. Kokoan järjestön vuosikertomuksen ja vastaan toiminnansuunnitteluprosessista. Lisäksi toimin hallituksessa sihteerinä ja vastaan vapaaehtoistoiminnan kokonaisuudesta Suomen Ladussa. Yksi vapaaehtoistoiminnan kokonaisuus on työryhmätoiminta. Suomen Ladun 11 työryhmää aloittivat juuri kolmivuotisen kautensa. Kokonaiskoordinaation lisäksi vedän itse ryhmistä vapaaehtoistyöryhmää ja olen mukana järjestötoimikunnassa. Lisäksi vastuullani on vapaaehtoistoiminnankoulutus. Sen myötä pääsen tänä vuonna ainakin viidelle latualueelle kouluttamaan. Ja kaikkien alueiden kesken tapaamme kevätkokouksessa Ruissalossa, odotan sitä innolla!   

Paula Väisänen
Olen uusi jäsenpalvelujen vastaava, ja huolehdin jäsenrekisterin oikeellisuudesta sekä ajantasaisuudesta. Olen iloinen,että olen mukana juuri jäsenpalveluissa, ja odotan paljon yhteydenottoja. Aloitin sopivasti vuoden 2020 jäsenlaskujen postittamisen aikaan, ja uuden opettelu onkin alkanut vauhdilla. Uskon että työkokemus niin yhdistysmaailmasta kuin yritysmaailmasta nopeuttaa kotiutumista Suomen Ladussa. Olethan yhteydessä kun tarvitset apua jäsenrekisteriasioissa!

Elli Keisteri-Sipilä
Aloitin Suomen Ladussa hankesuunnittelijana Luode-hankkeessa vuoden 2018 alussa. Vuosi 2020 on Luode-hankkeen viimeinen toimintavuosi, jolloin panostetaan hankkeen tuottamien mallien käyttöönottoon sekä nuorten aktivoimiseen ulkoiluun ja vapaaehtoistyöhön. Hankkeessa jatketaan oppilaitosyhteistyömallin työstöä jäsenyhdistyksille ja vahvistetaan nuorten ohjaustoimintaa jäsenyhdistysten ja Suomen Ladun tapahtumissa sekä kiertueilla. Hankkeen lajeina ovat lumenveisto, metsämörri, frisbeegolf, suuntamysteeri sekä luontovalokuvaus. 

Suomen Ladun henkilökunnan yhteystiedot löydät täältä

Ladataan...