Tilaa uutiset sähköpostiisi

Ajankohtaiset järjestöuutiset 11 kertaa vuodessa.

Uutishaku

Hae aihealueittain

Ota yhteyttä

Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Lotta Vuorela. Yhteydenotot ja palautteet:

yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi

Osallistu-tiimi esittäytyy

Osallistu-tiimi esittäytyy

ti 24. lokakuuta 2017 10.50.00

Osallistu-tiimi vastaa Suomen Ladussa jäsen- ja jäsenyhdistyspalveluista.

Mika Asikainen, järjestöpäällikkö
Olen Osallistu-tiimin esimies, Suomen Ladun hallituksen sihteeri ja toiminnanjohtajan sijainen. Vastaan mm. toimintasuunnitelmasta ja -kertomuksesta sekä vapaaehtoistoiminnasta ja toimikuntatoiminnasta. Olen myös geokätköilyn lajivastaava. Tulin töihin Suomen Latuun marraskuussa 2008. Latu-ura on laajentanut harrastusvalikoimaani huomattavasti. Lintuharrastuksen lisäksi mukana on nyt myös geokätköily, talviuinti ja frisbeegolf.

Johanna Yli-Opas, yhdistyspalvelun vastaava
Olen tullut Suomen Latuun vuonna 2001 markkinointipäälliköksi ja siirtynyt vuonna 2005 järjestötoimintaan eli latulaisten pariin, jolla tiellä olen edelleen. Keskeisimmät työtehtävät liittyvät latuyhdistysten luottamushenkilöiden palvelemiseen kaikissa kanavissa. Uusimpana Yhdistyspalvelu -sivusto, jonka sisäänajo on jo hyvässä vauhdissa. Muita tehtäviä ovat vastaaminen järjestön vuosittaisista kokouksista sekä Liikuttaja-lehti yhdessä Vaikuta-tiimin Mariannen kanssa.

Ulla Kosonen, jäsenpalvelun vastaava
Aloitin Suomen Ladussa joulukuussa 2008. Projektipäällikkönä otimme käyttöön Ankkuri jäsenrekisterin, joka toimii nyt päivittäisenä työkalunamme. Toimin yhdistyksien suuntaan Ankkurin käytön tukena, ohjeiden laatijana ja koko rekisterin pääkäyttäjänä. Tällä hetkellä teen uuden jäsenkaupan ja liittymislomakkeen sekä Yhdistyspalvelu -sivujen testausta sekä ohjeistusta toimittajalle.

Päivi Purola, jäsenhankinnan suunnittelija
Polkuni Suomen Ladun toimistossa on ollut pitkä ja vaihteikas. Ensiksi toimin luontomatkailun parissa, sitten kumppanuuksien ja jäsenhankinnan antoisassa maailmassa. Matkan varrella on tarttunut omaan elämäänkin patikointi, lumikenkäily, kätköilyn ymmärrys sekä luontoilu. Nykyhommassa jäsenhankinnan suunnittelijana on ilo käydä kentällä, yhdistysvierailulla tai aluekokouksessa tapaamassa latulaisia kasvotusten, puhumattakaan erilaisten lahjojen, palkintojen ja materiaalien jakamisesta yhdistysväelle hyödynnettäväksi toiminnan esittelyssä. Jäsenhankinta mukana aina!

Sebastian Bergman, toimistoapulainen
Aloitin Suomen Ladussa lokakuun puolessa välissä. Tähän alkuun olen tiedottanut yhdistyksiä uudesta Yhdistyspalvelu-sivusta. Tehtäviini kuuluu Suomen Ladun jäsen- ja asiakaspalvelu sekä erilaiset toimistotehtävät. Autan missä vaan pystyn. Olen koulutukseltani datanomi, eli kaikenlaiset tietokoneella tehdyt tehtävät ovat minulle luontevia. 

Kuvassa vasemmalta Sebastian Bergman, Ulla Kosonen, Johanna Yli-Opas ja Mika Asikainen.

 

Ladataan...