Tilaa uutiset sähköpostiisi

Ajankohtaiset järjestöuutiset 11 kertaa vuodessa.

Uutishaku

Hae aihealueittain

Ota yhteyttä

Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Lotta Vuorela. Yhteydenotot ja palautteet:

yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi

Opas kaikille soveltuvan liikunnallisen leikkipuiston suunnitteluun

Opas kaikille soveltuvan liikunnallisen leikkipuiston suunnitteluun

ke 10. toukokuuta 2017 13.36.00

Liikuntaa tukeva leikkipuisto kaikille 2015–2017 -hanke on kehittänyt sähköisen oppaan kaikille sopivien liikunnallisten leikkipuistojen suunnittelijoille ja rakentajille.

Opas toimii suunnittelun apuna – työkaluna, joka tarjoaa tuoreita ajatuksia ja ideoita suunnittelutyön tueksi. Oppaaseen on koottu materiaalia erilaisia käyttäjiä innostavan, monipuolisen ja liikkumista tukevan leikkipuiston suunnitteluun.

Suunnittelun lähtökohtina toimivat erityyppisten leikkialueiden lisäksi kuusi laajempaa teemaa: kaikille sopiva, liikkumisen ilo, moniaistisuuden rikkaus, pelillisyyden mahdollisuudet, tarinallisuuden teho sekä yhdessä tekemisen voima. Eri elementtejä yhdistelemällä luodaan monipuolisesti liikkumista tukeva ja erilaisille käyttäjille sopiva kokonaisuus.

Voit tutustua oppaaseen osoitteessa:  www.esteetonliikuntaleikkipuisto.fi

Opas on vielä beta-versio ja lopullinen tuotos julkaistaan toukokuun 2017 aikana.

Liikuntaa tukeva leikkipuisto kaikille 2015–2017 -hanke on toteutettu yhteistyössä Turun ammattikorkeakoulun, Satakunnan ammattikorkeakoulun sekä Turun ja Porin kaupunkien kanssa. Hanke on Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittama valtakunnallinen hanke ja se päättyy toukokuun lopussa.

 

Ladataan...