Tilaa uutiset sähköpostiisi

Ajankohtaiset järjestöuutiset 11 kertaa vuodessa.

Uutishaku

Hae aihealueittain

Ota yhteyttä

Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Lotta Vuorela. Yhteydenotot ja palautteet:

yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi

Oona Järvinen aloitti työt Talviuintihankkeen asiantuntijana

Oona Järvinen aloitti työt Talviuintihankkeen asiantuntijana

to 7. syyskuuta 2023 12.16.00

Talviuintihankkeessa kannustetaan ja tuetaan toiminnassa olevia talviuintipaikkoja uudistumaan sekä selvitetään uusien talviuintipaikkojen malleja.

Oona Järvinen on aloittanut Suomen Ladussa Talviuintihankkeen asiantuntijana elokuussa. Oona on toiminut koko ikänsä liikunnan ja seuratyön parissa erityisesti kilpauinnissa. Uinti on Oonalle rakas laji, jonka vuoksi on luontevaa siirtyä nyt lämpimästä uimahallista ulos talviuinnin pariin. Pitkä kokemus uinnista, seuratyöstä sekä vapaaehtoistoiminnasta auttaa tekemistä myös tässä hankkeessa.

Talviuintihankkeen tavoitteena on kehittää olemassa olevia talviuintipaikkoja sekä edistää uusien perustamista. Talviuintipaikkojen kehittämiseksi hankkeessa tehdään yhteistyötä mm. Lipas.fi-järjestelmän kanssa, jonne tullaan päivittämään ajantasaiset tiedot Suomen talviuintipaikoista. Tämän lisäksi hankkeessa käynnistetään pilottihaku, johon kunnat tai yhdistykset voivat ilmoittaa talviuintipaikkansa. Pilottikohteiksi valitaan erilaisia kohteita, joissa myös kehitystarpeet ovat erilaisia. Kehitystoimenpiteet voivat olla esimerkiksi turvallisuuteen liittyviä, kuten valaistuksen tai liukkaudeneston parantaminen.

Hankkeen aikana selvitetään myös uusien talviuintipaikkojen perustamiseen liittyen edellytyksiä ja kustannuksia. Lipas-järjestelmästä löytyville talviuintipaikoille lähetetään sähköpostitse alkukartoituskyselyt viikolla 37. 

Hankkeeseen liittyen voi olla yhteyksissä Oona Järviseen puhelimitse: 045 138 4928 tai sähköpostilla: oona.jarvinen@suomenlatu.fi.

Ladataan...