Tilaa uutiset sähköpostiisi

Ajankohtaiset järjestöuutiset 11 kertaa vuodessa.

Uutishaku

Hae aihealueittain

Ota yhteyttä

Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Lotta Vuorela. Yhteydenotot ja palautteet:

yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi

Nyt on oikea aika hakea Leader-rahoitusta ulkoilun olosuhteiden kehittämiseen

Kuva: Sampsa Sulonen

Nyt on oikea aika hakea Leader-rahoitusta ulkoilun olosuhteiden kehittämiseen

ma 28. elokuuta 2023 14.15.00

Onko yhdistyksen latumaja peruskorjauksen tarpeessa? Oletteko miettineet vaellusreitistön laajentamista, vaatiiko laavu uuden kuivakäymälän tai onko yhdistyksen latuhöylä matkansa päässä? Jos vastasit kyllä – nyt on oikea aika hakea Leader-rahoitusta! 

Leader-rahoituksen idea on valjastaa paikallisten asukkaiden oma asiantuntemus, osaaminen ja toiminta alueen kehittämistyöhön. Tämä mahdollistaa Suomen Ladun jäsenyhdistyksille rahoituksen hakemisen ulkoilun olosuhteiden kehittämiseen.

Edellisellä rahoituskaudella 17 Suomen Ladun jäsenyhdistystä sai rahoitusta hankkeisiin yhteensä 748 000 euron arvosta. Näet rahoitettujen hankkeiden listauksen tästä.

Kaikki Suomen 54 alueellista Leader-ryhmää ovat rahoittaneet liikunnan ja ulkoilun hankkeita, ja hakemuksia toivotaan lisää. Mikäli hallituksen kaavailemat menosopeutukset toteutuvat suunnitellusti, Leader-rahoitus vähenee merkittävästi vuonna 2026. Tämän takia hakemuksen kanssa kannattaa olla liikkeellä jo nyt. Hakemiseen tarvitaan vain idea ja yhteydenotto paikalliseen Leader- toimistoon, joka jatkokehittää hakemusta yhdessä yhdistyksenne kanssa.

Esimerkkejä hankkeista, Leader-hakemuksista sekä oman alueen Leaderin yhteystiedot: https://leadersuomi.fi/

Lisätietoja:
Hannu Tiusanen, yhteiskuntavaikuttamisen erityisasiantuntija
hannu.tiusanen@suomenlatu.fi

Ladataan...