Tilaa uutiset sähköpostiisi

Ajankohtaiset järjestöuutiset 11 kertaa vuodessa.

Uutishaku

Hae aihealueittain

Ota yhteyttä

Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Lotta Vuorela. Yhteydenotot ja palautteet:

yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi

Nuku yö ulkona -kampanjaa vietetään 27.8.

Nuku yö ulkona -kampanjaa vietetään 27.8.

ke 17. elokuuta 2022 10.00.00

Nuku yö ulkona -kampanja lähestyy ja tapahtumajärjestäjäksi on ilmoittautunut jo yli 40 jäsenyhdistystä. Muistathan haastaa myös jäsenesi mukaan kampanjaan!

Ympäri Suomen on tulossa paljon hienoja ulkoilutapahtumia. Kaikki mukaan ilmoitetut tapahtumat on listattuna kampanjasivuilla.

Haasta myös jäsenesi mukaan kampanjaan

Vaikka yhdistyksenne ei järjestäisi Nuku yö ulkona -tapahtumaa on silti tärkeää että jokainen yhdistys osallistuu kampanjan viestinnälliseen osuuteen. Muistakaa siis haastaa jäsenenne mukaan kampanjaan sosiaalisessa mediassa! Valmiita kuvia ja muuta materiaalia löydät kampanjasivun materiaalipankista. Voit myös jakaa Facebookissa virallisen Nuku yö ulkona 2022 -haasteen. Kampanjan yhteydessä käytämme tunnistetta #nukuyöulkona.

Nuku yö ulkona -livestream Metsähotelli Kiljavalta 27.8. klo 18-20
Tervetuloa seuraamaan tunnelmallista livelähetystä maailman suurimmasta metsähotellista Nurmijärven Kiljavalta. Tiedossa on ajankohtaista asiaohjelmaa ulkoilun ja retkeilyn saralta sopivasti kevyellä käytännön tekemisellä höystettynä. Paikalla on myös liveyleisö. Livestreamin juontaa retkeilytoimittaja Joppe Ranta.

Livestreamia pääset seuraamaan Suomen Ladun Facebookista, Youtubesta tai Nuku yö ulkona -kampanjasivuilta.

Petteri Tiainen
petteri.tiainen@suomenlatu.fi
puh. 050 556 6844

Ladataan...