Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Anniina Iivarinen ja Marianne Holmberg. Yhteydenotot ja palautteet:

Nuku yö ulkona - järjestä tapahtuma

Kuva: Mikaela Creutz

Nuku yö ulkona - järjestä tapahtuma

ti 27. huhtikuuta 2021 15.28.00

Nuku yö ulkona -kampanja järjestetään Suomen luonnonpäivänä 28.8. Suomen Ladun bränditutkimuksen mukaan, jopa miljoona suomalaista on kiinnostunut osallistumaan Nuku yö ulkona -tapahtumaan ja jäsenistä 54%.

Nyt on hyvä aika miettiä Nuku yö ulkona- tapahtuman tai Metsähotellin järjestämistä omalla paikkakunnalla. Koronarajoitusten purkusuunnitelmat antavat uskoa siihen, että elokuussa ulkoilmatapahtumia voi järjestää jo lähes normaalisti.

Suomen Latu tukee tapahtumia viestintämateriaalein, tapahtuman järjestämisvinkeillä, putkihuiveilla sekä Metsähotellin järjestäjiä myös kahden riippumattosetin lainalla. Katso tarkemmat tukimateriaalit täältä

Muista myös Martta-yhteistyö: keskustelkaa paikallisen Martta-yhdistyksen kanssa yhteisen sieniretken järjestämisestä osana tapahtumaa ja Marttojen sienipäivää!

Ilmoita tapahtumasi järjestämisestä ja tilaa materiaalipaketti juhannukseen mennessä: www.lyyti.in/NYU2021

Lisätietoja:
Saija Suominen tapahtumasuunnittelija