Tilaa uutiset sähköpostiisi

Ajankohtaiset järjestöuutiset 11 kertaa vuodessa.

Uutishaku

Hae aihealueittain

Ota yhteyttä

Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Lotta Vuorela. Yhteydenotot ja palautteet:

yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi

Nuku yö ulkona 8.9.

Nuku yö ulkona 8.9.

ma 20. elokuuta 2018 14.32.00

Olethan mukana nukkumassa yön ulkona syyskuussa?

Suomen Latu haastaa jo kolmatta kertaa peräkkäin suomalaiset nukkumaan yönsä ulkona. Tänä vuonna tempaus järjestetään lauantaina 8. syyskuuta. Majoitteena voi olla teltta, tarppi, laavu tai vaikka kuusen alus. Tärkeintä on nauttia luonnosta ja jokamiehenoikeuksien suomasta mahdollisuudesta yöpyä ulkona.

Yli 70 yhdistystä järjestää tänä vuonna oman Nuku yö ulkona -tapahtuman tai osallistuu Metsähotelliin, kiitos aktiivisuudesta teille kaikille! Metsähotelleja järjestetään tänä vuonna kahdeksan ympäri Suomen: Kemissä, Reisjärvellä, Ylivieskassa, Kankaanpäässä, Sastamalassa, Savonlinnassa, Riihimäellä ja Inkoon Kopparnäsissä. Metsähotellit täyttyvät taas kerran hurjaa vauhtia ja niihin on ilmoittautunut jo lähes 600 osallistujaa.

Nautinnollista syysyötä kaikille 8. syyskuuta, vietit yösi sitten kansallispuistossa, Metsähotellissa tai omalla takapihalla!

Ps. Olettehan jo ilmoittaneet oman yhdistyksenne tapahtuman Suomen Ladun tapahtumakalenteriin, jonka kautta se näkyy myös nuku yö ulkona -sivulla? Apuna ilmoituksessa voitte käyttää valmiita viestintäpohjia, jotka löytyvät täältä: www.suomenlatu.fi/nuku-yo-ulkona/yhdistyksille.html

Lue lisää: www.suomenlatu.fi/nukuyoulkona
Ja kokemuksesi sosiaalisessa mediassa tunnuksella #nukuyöulkona

Ladataan...