Tilaa uutiset sähköpostiisi

Ajankohtaiset järjestöuutiset 11 kertaa vuodessa.

Uutishaku

Hae aihealueittain

Ota yhteyttä

Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Lotta Vuorela. Yhteydenotot ja palautteet:

yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi

Nuku yö ulkona 8.9. - tilaa materiaalit yhdistyksellesi nyt!

Nuku yö ulkona 8.9. - tilaa materiaalit yhdistyksellesi nyt!

ma 21. toukokuuta 2018 14.26.00

Olethan jo ilmoittanut yhdistyksesi mukaan?

Suomen Ladun juhlavuosi etenee hyvää vauhtia. Yksi juhlavuoden isoista tapahtumista, Nuku yö ulkona, toteutetaan 8.9. Toivomme, että mahdollisimman moni, ehkä jopa 80 yhdistystä, järjestäisi isomman tai pienemmän tapahtuman tuona viikonloppuna.

Tänä vuonna yhdistykset voivat järjestää joko oman tapahtuman, tai yhdessä muiden yhdistysten kanssa hieman aiempia vuosia pienemmän Metsähotellin (n. 100-200 osallistujaa). Tuemme sekä pienempiä tapahtumia, että Metsähotelleja materiaalipaketilla ja viestinnällisellä tuella. Lisäksi Metsähotelleja tuetaan lainamajoitteilla sekä rahallisella tuella. Lisätietoja erilaisten tapahtumien tuesta löytyy Liikuttajasta aiemmin.

Järjestittepä sitten ison tai pienen tapahtuman, ilmoitattehan sen meille ja tilaatte materiaalit 31.5. mennessäIlmoittautumisen ja materiaalitilauksen voit tehdä tästä.

Kaikki mukana olevat yhdistykset saavat tapahtuman sisältöön ohjeita ja ideoita, joita voivat halutessaan hyödyntää. Sisältöohjeet erilaisiin tapahtumiin lähetetään materiaalit tilanneille yhdistyksille kesäkuun aikana.

Tapahtumaan voi tilata myös jäsenhankintamateriaalia Suomen Ladun verkkokaupan kautta. Ohjeet tilauksiin löydät täältä.

Suomen Latu kannustaa yhdistyksiä järjestämään runsaasti erilaisia paikallisia tapahtumia ympäri maata ja haastamaan kaikki nauttimaan syksyisestä luonnosta!

Lisätietoja: tapahtumasuunnittelija Hanna Laakso, hanna.laakso@suomenlatu.fi, 050 338 2464
Kuva: Sampsa Sulonen

Ladataan...