Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Anniina Iivarinen ja Marianne Holmberg. Yhteydenotot ja palautteet:

Metsämörritoiminta tutuksi -webinaari

ma 25. tammikuuta 2021 15.02.00

Aloittaisitteko metsämörritoiminnan yhdistyksessänne? Järjestämme 16.2.2021 webinaarin, jossa kerromme mitä metsämörritoiminta on ja kuinka sitä käytännössä toteutetaan latuyhdistyksissä.

Webinaarissa esittelemme myös koulutukset ja starttipaketin ja vastaamme kysymyksiinne.

Tule mukaan jutustelemaan Metsämörristä, webinaariin osallistuminen ei sido mihinkään. Esittelijöinä Ulkoile-tiimin Nina ja Tiia. Webinaari pidetään klo 18-19.30. Ilmoittaudu tästä.

Muumien ulkoilukoulutoiminta tutuksi -webinaari tulossa 9.3.2021. Lisätietoja ja ilmoittautumistiedot siihen seuraavassa Ajankohtaista yhdistyksille -uutiskirjeessä viikolla 7.