Tilaa uutiset sähköpostiisi

Ajankohtaiset järjestöuutiset 11 kertaa vuodessa.

Uutishaku

Hae aihealueittain

Ota yhteyttä

Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Lotta Vuorela. Yhteydenotot ja palautteet:

yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi

Metsämieli-maistiaiset

Metsämieli-maistiaiset

ke 20. huhtikuuta 2016 12.18.00

Metsämieli-menetelmään pääsee tutustumaan toukokuussa eri puolilla Suomea.

Luonnon kuntosalilla bodataan sekä mieltä että kehoa. Jos yhdistyksen paikkakunnalta löytyy metsämieliohjaaja, niin nyt on hyvä mahdollisuus saada hänet vetämään jäsenille Metsämieli-harjoitteita maksutta toukokuussa.

Metsämieli-ohjaajat järjestävät Metsämieli-maistiaisia toukokuussa viikolla 20 (15-22.5.2016) eri puolilla Suomea teemalla: "Suomi jaloilleen". Metsämieli-kierros lähimetsässä on alle kilometrin pituinen ja se sisältää koko perheelle sopivia Metsämieli-harjoituksia.

- Kutsumme suomalaisia lähiluontoon pysähtymään, aistimaan ja virkistymään. Luonnon hyvinvointivaikutuksia voitaisiin hyödyntää enemmän osana arkea, muistuttaa Metsämieli-menetelmän kehittäjä Sirpa Arvonen Espoosta. Jo 10 minuutissa stressi hellittää ja myönteiset tunteet lisääntyvät.

Metsä on meille kaikille suomalaisille lähellä. Luonnosta voi nauttia pihalla, puistossa, parvekkeen näkymissä, lähiön ulkoilureitillä tai luontokuvia katsellen. Metsän kuntosali on auki 24/7 ja sinne ei ole sisäänpääsymaksua. Kaiken ikäisille sopivat Metsämieli-harjoitukset ovat helppoja ja ne perustuvat tutkittuun tietoon luonnon hyvinvointivaikutuksista sekä mielentaidoista.

Tapahtumalista tulossa

Metsamieli.fi sivuille kerätään paikkakuntakohtaisten tapahtumien tiedot. Metsämieli- maistiaisten järjestelyissä on mukana paikkakuntakohtaisesti eri järjestöjä. Tapahtumiin on vapaa pääsy ja ne sopivat koko perheelle.

Paikkakuntakohtaisista tapahtumista tietoa: www.metsamieli.fi

Ladataan...