Tilaa uutiset sähköpostiisi

Ajankohtaiset järjestöuutiset 11 kertaa vuodessa.

Uutishaku

Hae aihealueittain

Ota yhteyttä

Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Lotta Vuorela. Yhteydenotot ja palautteet:

yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi

Materiaalia yhdistysten jäsenhankintaan

Materiaalia yhdistysten jäsenhankintaan

ti toukok. 16 12:15:00 2023

Suomen Latu tarjoaa tapahtumamarkkinointi- ja jäsenhankintamateriaalia jäsenyhdistyksilleen maksutta.

Tilaa yhdistyksellesi monipuolisesti erilaisia tapahtumatuotteita jäsenhankinnan tueksi yhdistysten tapahtumiin. Suomen Ladun verkkokaupasta löydät maksutta esimerkiksi Suomen Ladun jäsenesitteitä jaettavaksi jäsenyydestä kiinnostuneille, lajiesitteitä tai valmiit arvontasetit tapahtumiin. Kaupasta tilaat helposti myös uusien jäsenten liittymislahjoiksi tarkoitetut Suomen Latu -putkihuivit tai -taittomukit. Muistathan tehdä tilauksen ajoissa, vähintään kaksi viikkoa ennen tapahtumaa (kesällä vielä aiemmin).

Näin teet tilauksen:

  • Valitse vasemmasta yläkulmasta ”Luo tunnus” ja syötä omat yhteystietosi. Valitse tilin tyypiksi Suomen Ladun jäsenyhdistys. 
  • Tämän jälkeen vasempaan Tuotekategoriat-osioon tulee valittavaksi ”Tapahtumamarkkinointi”.
  • Valitse ostoskoriin haluamasi tuotteet.
  • Lisää kampanjakoodi LATUPROMO (Huom! Isot kirjaimet) ja Käytä koodi.
  • Tarkista tilaustietosi ja merkitse kohtaan Lisätietoja latuyhdistyksesi nimi sekä tapahtuman nimi.
  • Valitse toimitustapa.
  • Valitse maksutavaksi Ilmainen, mikäli et tilaa samalla tuotteita toisista kategorioista.
  • Vahvista tilauksesi painamalla ”Siirry maksamaan ostokset”. Tilausvahvistus lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiin.

Tarjoamme myös personoidut jäsenesitteet yhdistyksille (10 yhdistykselle vuonna 2023). Suomen Ladun ja jäsenyhdistyksen toimintaa markkinoiva esite on oiva jaettava esimerkiksi tapahtumissa tai messuilla. Yhdistys saa maksutta 500 kappaleen erän sekä pdf-tiedoston esitteestä jatkokäyttöä varten. Lue lisää täältä.

Lisäksi kannattaa muistaa Suomen Ladun yhdistysten käyttöön ympäri Suomen lahjoittamat kahdeksan tapahtumatelttaa. Telttoja voi lainata ottamalla yhteyttä paikalliseen yhteyshenkilöön. Telttojen yhteyshenkilöt ja lainausohjeet löytyvät yhdistyspalvelujen aineistopankista.

Perinteisen mainonnan lisäksi toimintaa kannattaa markkinoida myös sosiaalisessa mediassa. Markkinoinnissa voit hyödyntää Suomen Ladun kuvapankkia, joka löytyy osoitteesta suomenlatu.fi/kuvapankkiYhdistyspalvelujen aineistopankista löytyy myös valmiita Instagramiin sopivia Liity jäseneksi -julkaisukuvia sekä muuta materiaalia jäsenhankintaan.

 

Ladataan...