Tilaa uutiset sähköpostiisi

Ajankohtaiset järjestöuutiset 11 kertaa vuodessa.

Uutishaku

Hae aihealueittain

Ota yhteyttä

Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Lotta Vuorela. Yhteydenotot ja palautteet:

yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi

Marraskuun mietteitä Lounais-Suomessa

Marraskuun mietteitä Lounais-Suomessa

to 17. marraskuuta 2016 09.53.00

Ajankohtaisia kuulumisia Lounais-Suomen latualueelta.

"Lunta siellä ja lunta täällä, mutta älä silti hiihtele heikolla jäällä” Tällainen loru syttyi päässäni, kun pyöräilin aamulla töihin ja ihailin Vammaskosken sillalla maisemia. Lumitilanne vaihtelee paljon eri puolella Suomea. Täällä Vammalassa ei vielä ole päässyt suksille, mutta talvi on vasta alussa. Lounais-Suomessa marraskuu onkin pääosin lumeton, lyhyiden ja harmaiden päivien kuukausi.

Mutta löytyy marraskuusta paljon hyvääkin. Aamulehti listasi peräti 30 syytä iloita marraskuusta, tässä muuta niistä. 1. Marraskuussa ihmisiä on helpompi saada kiinni kuin kesällä. Nyt onkin oivallinen aika lähteä kyläilemään ja tehdä vaikka kävelylenkkejä porukalla. 2. Luonnossa on nyt isojen mullistusten aikaa, niin ihminenkin voi inspiroitua tästä ja lähteä muutokseen omalla tyylillään. 3. Nyt kelpaa kuljeskella metsässä, sillä ötökät eivät häiritse. 4. Kaj Kunnaksen mielestä suomalaisen marraskuun kaikkein paras puoli on, kun meillä sataa vettä, räntää ja lunta, mutta ei pommeja. 5. Ens kuussa on joulu!

Joulua odotellessa vielä pari asiaa: Muistakaa päivittää tarvittaessa vuoden 2017 jäsenmaksutiedot ja yhdistyksen vastuuhenkilöt Ketjuun 30.11. mennessä. Lounais-Suomen latualueen kevätkoulutus on 1.4.2017. Aiheena Googlen Blogger -blogin käyttö sekä muut Googlen ilmaispalvelut, joita yhdistys voi hyödyntää. Paikka vielä auki. Jos sinulla on tiedossa joku hyvä koulutuspaikka Turun seudulta, niin kerro se minulle. Ensi kerralla varmasti jo terveisiä myös koko aluetyöryhmältä.

 

Alueyhdyshenkilö Marjo Tahvanainen
puh. 050 377 6596
marjo.tahvanainen@netti.fi

Ladataan...