Liittymislomake uudistui!

pe 25. syyskuuta 2020 10.25.00

Jäseneksi liittyminen on nyt entistä helpompaa! Uusi lomake on aiempaa selkeämpi ja helppokäyttöisempi.

Listaus lajien mukaan perustuu kunkin yhdistyksen itse määrittelemiin harrastettaviin lajeihin Yhdistyspalvelut-sivustolla. Jos huomaatte näissä puutteita, onnistuu lajien muokkaus em. sivustolla. Käy katsomassa!

PS. Jos yhdistyksesi nettisivuilla ei ole vielä suoraa linkkiä liittymislomakkeelle, ole meihin yhteydessä, ratkaistaan ongelma - YHDESSÄ!

PS2. Lahjajäsenyys on tulossa vielä tänä vuonna, jotta latulaiset voivat ostaa joulun parhaimman lahjan ystävilleen.