Latulaisten kesäretki Ruunaalle 7.8.

pe 5. kesäkuuta 2020 10.45.00

Jos vielä kaipailet muistorikkaita Suomen Ladun leiripäiviä tai haluaisit nauttia komeasta kansallismaisemasta Pohjois-Karjalassa, niin liity seuraamme! Kymi-Vuoksen ja Savo-Karjalan lupsakkaat latulaiset ovat kattaneet hienon kesäretken.

Maksuton bussikuljetus lähtee Kotkasta ja kulkee Kouvolan, Lappeenrannan, Imatran ja Joensuun kautta. Takaamme mukavan seuran kanssamme! Tästä ilmoittautumislinkistä voit varata majoituksen, ateriat, koskenlaskun, jne.

Majoitusvaihtoehtoja (tarkemmat tiedot suoraan Ruunaan retkeilykeskukselta):
- perusmökki, 4 hlöä 60 €/vrk
- saunallinen lomamökki ( 90-150 €)
- aitta
- huone
- oma teltta (= telttapaikka 8 €/teltta + 2 €/hlö

Ilmoittaudu viimeistään 30.6. mennessä!

Maksuton bussikyyti
Varaa paikkasi ilmoittamalla viestissä nimesi, jäsenyhdistyksesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi: kymivuoksi.latualue@gmail.com, puh. 0400 272 946 / Tuija Kepsu