Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Anniina Iivarinen ja Marianne Holmberg. Yhteydenotot ja palautteet:

Lastentoiminnan ja perheliikunnan webinaarit maaliskuussa

ke 17. helmikuuta 2021 15.00.00

Tule mukaan Muumien ulkoilukoulut tutuksi -webinaariin 9.3. ja Liikkuva perhe -webinaariin 16.3.

Muumien ulkoilukoulut tutuksi -webinaari 9.3.2021

Muumien ulkoilukoulut (hiihto, lumikenkäily ja retkeily) ovat oiva tapa liikuttaa lapsia ja perheitä lähiluonnossa.

Järjestämme 9.3. klo 18-19.30 webinaarin, jossa kerromme mitä ovat Muumien ulkoilukoulut ja kuinka niitä käytännössä toteutetaan latuyhdistyksissä. Webinaarissa esittelemme myös koulutukset ja starttipaketin ja vastaamme kysymyksiinne Muumien ulkoilukouluista. Ilmoittaudu tästä!

Liikkuva perhe -webinaari 16.3.2021

Mielenkiintoisia puheenvuoroja, tuoreinta tutkimustietoa ja hienoja käytännön esimerkkejä perheiden liikkumisesta ja liikuttamisesta sinulle, joka haluat toteuttaa tai edistää lasten ja aikuisten yhteistä liikunnallista elämäntapaa.

Webinaarin järjestävät Suomen Latu, Suomen Sydänliitto, Folkhälsan, Nokian kaupungin liikuntapalvelut, Olympiakomitea ja Liikkujan polku -verkosto, yhteistyössä Liikkuva perhe -ohjelman kanssa.

Webinaarin ohjelma ja ilmoittautuminen: liikkuvaperhe.fi/webinaari. Webinaarin osallistumislinkki lähetetään 9.3.2021 mennessä ilmoittautuneille.