Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Kirsi Uusitalo. Yhteydenotot ja palautteet:

Lähde mukaan toteuttamaan Retkelle-päiviä kesäkuussa - ilmoittaudu mukaan 15.5. mennessä

ti 3. toukokuuta 2022 14.15.00

Suomen Ladun valtakunnallisia Retkelle -päiviä vietetään ensimmäistä kertaa 11.-12.6.2022. Retkelle-päivien tarkoituksena on innostaa suomalaiset retkelle jäsenyhdistyksissä toimivien ohjaajien kanssa.

Suomen Ladun jäsenyhdistykset ja ohjaajat voivat toteuttaa viikonlopun aikana oman suosikkiretkensä tai muun retkeilyn merkeissä järjestettävän tapahtuman.

Ohjaajien suunnittelemat retket voivat olla:

• eri kohderyhmille, kuten lapsille, perheille, maahanmuuttajille tai harrastajille suunnattuja.
  • sisällöltään monipuolisia, esimerkiksi hyvinvointiteemainen retki.
  • suunniteltu jonkun lajin ympärille, kuten polkujuoksun, melonnan, vaelluksen, geokätköilyn, pyöräilyn tai vaikkapa Lapissa hiihdon.
  • lyhyitä, muutaman tunnin mittaisia tai koko viikonlopun kestäviä.

Monipuolisuus retkien sisällöissä on tärkeää, joten jokainen ohjaaja saa vapaat kädet tuottaa retken haluamallaan konseptilla.

Rohkaisemme yhdistyksiä ja ohjaajia toteuttamaan viikonlopun aikana omalla paikkakunnallaan useampia erilaisia retkiä, jotta mahdollisimman moni pääsee itselleen sopivalle retkelle.

Innostuitko? Ilmoita retki-ideat 15.5. mennessä lomakkeen kautta, joka löytyy seuraavan linkin takaa suomenlatu.fi/retkelle.

Yhdistyksiä pyydetään ilmoittamaan kootusti kaikki järjestettävät retket. Myös yksittäinen ohjaaja voi ilmoittaa oman retkensä. Järjestävänä tahona retkillä tulee kuitenkin olla jokin Suomen Ladun jäsenyhdistys, jotta vakuutusturva on retkillä voimassa.

Lisätietoja:
Juhani Lehto / juhani.lehto@suomenlatu.fi