Tilaa uutiset sähköpostiisi

Ajankohtaiset järjestöuutiset 11 kertaa vuodessa.

Uutishaku

Hae aihealueittain

Ota yhteyttä

Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Lotta Vuorela. Yhteydenotot ja palautteet:

yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi

Koulutuksia yhdistystoimijoille

Koulutuksia yhdistystoimijoille

pe lokak. 13 09:00:00 2023

Yhdistyskehittäjä, Yhdistysviestijä, Vapaaehtoisjohtaja, Canva – hyppää mukaan saamaan lisää työkaluja yhdistyksen toimintaan!

Yhdistyskehittäjä-koulutus

Toimitko yhdistyksen vastuutehtävässä? Haluatko oppia lisää siitä, miten tehdä yhdistyksen toiminnasta sujuvaa, luoda kiinnostavia toimintamahdollisuuksia, hankkia uusia jäseniä ja pitää huolta nykyisistä? 

Koulutus sisältää kolme verkkotapaamista (15.1., 5.2. ja 26.2.) sekä aktiivista itseopiskelua verkkoalustalla. Koulutuksen yksi parhaimmista puolista on päästä verkostoitumaan muiden yhdistystoimijoiden kanssa.

Koulutuksen aiheita ovat mm.

  • Hyvä vuorovaikutus ja innostavan ilmapiirin vahvistaminen
  • Hyvä hallintotapa ja toimiva yhdistyshallinto
  • Toiminnan vaikuttavuus ja sen arviointi
  • Sujuva jäsenhuolto ja -hankinta
  • Vuosikello suunnittelun ja kehittämisen tukena

Ilmoittaudu koulutukseen

 

Yhdistysviestijä-koulutus

Oletko mukana toteuttamassa yhdistyksesi viestintää tai oletko uutena tulossa mukaan yhdistysviestinnän pariin? Haluatko oppia lisää siitä, miten tehdä yhdistyksen viestinnästä sujuvaa tai miten luodaan mielenkiintoisia viestinnän sisältöjä?

Koulutus sisältää kolme verkkotapaamista (18.3., 8.4. ja  2.5.) sekä aktiivista itseopiskelua verkkoalustalla.

Koulutuksen aiheita ovat mm.

  • Yhdistysviestinnän suunnittelu ja tavoitteiden asettaminen
  • Kohderyhmien määrittely ja tavoittaminen
  • Ydinviestien kiteyttäminen
  • Vastuunjako yhdistyksen eri tehtävissä

Tervetuloa mukaan saamaan lisää työkaluja yhdistyksen viestinnän toteuttamiseen!

Ilmoittaudu koulutukseen

 

Canva-jatkokoulutus 15.2.2024

Syvennä osaamistasi maksuttoman Canva-julkaisuohjelman käytössä! Koulutuksessa opetetaan tekemään yhdistyksen käyttöön infograafeja, esityksiä ja videoita. Koulutuksen kohderyhmänä ovat erilaisia markkinointiviestinnän julkaisuja Suomen Ladun jäsenyhdistyksissä tekevät henkilöt. Osallistujalta edellytetään Canvan peruskäyttötaitoja sekä tietokoneen, selainohjelmien ja Google Meetin käyttötaitoa. Kouluttajana toimii Tarja Aittala.

Ilmoittaudu koulutukseen

 

Vapaaehtoisjohtaja-koulutus

Vapaaehtoisjohtaja -verkkokoulutuksessa käsitellään vapaehtoisten ohjaamista ja tukemista. Aiheeseen tutustutaan eri näkökulmista ja tehdään käytännön harjoitustehtäviä.

Koulutuksen tavoitteena on oman johtamisosaaminen vahvistaminen ja toiminnan kehittäminen koulutusmateriaalin ja oppimistehtävien avulla. Koulutus lisää valmiuksia suunnitella, johtaa ja kehittää oman yhdistyksen vapaaehtoistoimintaa sekä tarjoaa mahdollisuuden verkostoitumiseen muiden vapaaehtoisjohtajien kanssa.

Verkkokoulutus on suunnattu erityisesti jäsenyhdistysten hallituksissa toimiville vapaaehtoisille. Yhdestä yhdistyksestä voi osallistua useampi osallistuja.

Koulutus sisältää kolme verkkotapaamista (11.9., 2.10. ja 23.10.) sekä aktiivista itseopiskelua verkkoalustalla.

Ilmoittaudu koulutukseen

Ladataan...