Tilaa uutiset sähköpostiisi

Ajankohtaiset järjestöuutiset 11 kertaa vuodessa.

Uutishaku

Hae aihealueittain

Ota yhteyttä

Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Lotta Vuorela. Yhteydenotot ja palautteet:

yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi

Koululaisten liikuntaleiri

Koululaisten liikuntaleiri

ma elok. 01 13:35:00 2016

Kaupungilta avustusta latuyhdistyksen toimintaan

Juankosken kaupunki myönsi Juankosken Kuntoilijoille vastikkeellisena avustusta yhdistyksen toimintaan. Vastikkeellisuuteen kuului järjestää liikuntaa lapsille koulujen päättymisen jälkeen, kesäkuussa. Ideana oli löytää lapsille paikka päivällä vanhempien vielä ollessa useimmiten töissä kesäkuussa. Järjestimme 1-4 lk koululaisille kolmepäiväisen liikuntaleirin nimeltään "Puuhatunnit".

Ensimmäinen päivä aloitettiin frisbeegolfradalla heittojen myötä. Seuraavana päivänä oli vuorossa kyykkä. Kyykkään olemme valmistaneet pienemmät ja kevyemmät välineet lastentoimintaa varten. Nyt niille oli käyttöä. Kolmantena päivänä suuntasimme luontopolun kautta uimarantaan. Matkalla tutustuttiin luontoon, kerättiin kukkia ja perillä oli leikkejä ja luontokorttitehtäviä. Uimaan pääsi ennen päätöspäivän nuotiotuokiota makkaranpaistoineen. Kaikkiaan 32 lasta osallistui ja ohjaajia sekä aikuisia oli mukana eri lajeissa 14 henkilöä. Vastuuhenkilöinä ja päivien ideoijina toimivat Mimmi ja Kirsti Mikkanen sekä Anja Korhonen. Lisäksi fribeegolfin ohjasivat Aino ja Pauli Pasanen sekä Helena Karjalainen. Kyykän salat kertoivat Pentti Pitkänen ja Pentti Laitinen. Vastikkeellisuus täyttyi kaupungille. Näin lapset saivat puuhaa ja aikuisten läsnäoloa vanhempien työpäivän aikana.

Teksti ja kuvat Anja Korhonen
Juankosken Kuntoilijat

Ladataan...