Tilaa uutiset sähköpostiisi

Ajankohtaiset järjestöuutiset 11 kertaa vuodessa.

Uutishaku

Hae aihealueittain

Ota yhteyttä

Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Kirsi Uusitalo. Yhteydenotot ja palautteet:

yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi

Koronarajoitukset ja suositukset Suomen Ladun tapahtumissa

Koronarajoitukset ja suositukset Suomen Ladun tapahtumissa

ma 10. tammikuuta 2022 15.00.00

Suomen Latu noudattaa paikallisia suosituksia ja rajoituksia toiminnassaan. Tapahtumien, kurssien ja kokouksien järjestäminen on mahdollista suositusten rajoissa.

Suomen Latu toteuttaa kurssit, kokoukset ja muut tapahtumat koronaohjeistuksia ja paikallisia suosituksia noudattaen. Sairaanhoitopiirien ja AVI:en paikalliset suositukset ja ohjeet löytyvät kootusti THL:n sivuilta

Jokaisen kokouksesta, tapahtumasta tai kurssista vastaavan yhdistyksen on varmistettava alueen suositukset ja toimittava sen mukaisesti. 

Koronarajoitusten ja suositusten huomioiminen on tapahtumien järjestäjien vastuulla. Tapahtumat tulee järjestää terveysturvallisesti. On tärkeää huomioida myös esim. saunan ja pukuhuoneiden terveysturvallinen käyttö tapahtumissa.

Tutustu myös usein kysyttyihin kysymyksiin koronaviruksesta.

Ohjeet turvalliseen tapahtumaan

  • Osallistu vain terveenä. 
  • Noudata hyvää käsihygieniaa. Pese kädet huolellisesti aina sisätiloihin tultaessa. Käytä tarvittaessa käsidesiä, jota on oltava tilassa järjestäjän toimesta saatavilla. 
  • Jos aivastat tai yskit, tee se nenäliinaan tai hihan yläosaan, kädellä suojaten. 
  • Vältä fyysistä kontaktia. Emme kättele tai halaa. Käytännön harjoituksissa huomioimme turvavälit. 
  • Suosittelemme kasvomaskin käyttöä, erityisesti jos kahden metrin turvaväli ei ole mahdollinen. Pyrimme järjestämään tapahtumat niin, että turvavälit toteutuvat. Varaa oma kasvomaski(t) mukaasi.
  • Olemme mahdollisimman paljon ulkona eli säänmukainen pukeutuminen on erittäin tärkeää. Varaa siis riittävästi lämmintä ja sateenkestävää vaatetta sekä istuinalusta. Oma vesipullo mukaan. 

 

Ladataan...