Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Anniina Iivarinen ja Marianne Holmberg. Yhteydenotot ja palautteet:

Kolme Metsähotellia nousevat Kannonkoskelle, Kiilopäälle ja Nurmijärvelle

Kuva: Mikaela Creutz

Kolme Metsähotellia nousevat Kannonkoskelle, Kiilopäälle ja Nurmijärvelle

to 21. tammikuuta 2021 08.30.00

Tänä vuonna Nuku yö ulkona -kampanjan kolme päätapahtumaa eli isoa Metsähotellia nousevat yhdeksi yöksi Kannonkoskelle, Kiilopäälle ja Nurmijärvelle 28. elokuuta.

Kannonkosken Metsähotelli toteutetaan Nuorisokeskus Piispalan alueella, kauniin Kivijärven rannalla. Järjestänä toimii Karstulan Seudun Samoilijat ja tapahtuma on osa Keski-Suomen latualueen toimintaa.

Nurmijärvelle nousee Kiljavan Metsähotelli pienen Märkiönjärven rannalle. Majoituspaikkoja on luvassa 400 hengelle ja pääjärjestäjänä toimii Nurmijärven Latu ja Polku yhteistyössä Uudenmaan latualueen kanssa.

Pohjoisin Metsähotelli toteutetaan jälleen Kiilopäällä. Tapahtuman toteuttaa Suomen Latu Kiilopään henkilökunta, tapahtumaan on avoin vapaaehtoishaku.

Metsähotellien majoitusvaraukset aukeavat kesäkuussa. Metsähotellissa voi majoittua järjestäjän tarjoamassa majoitteessa tai tulla omalla majoitteella. Kaikissa Metsähotelleissa majoittuminen on ilmaista, samoin suurin osa aktiviteeteista on maksuttomia.

Yhdistykset voivat vapaasti järjestää omalla paikkakunnallaan myös pienempiä Nuku yö ulkona -tapahtumia tai Metsähotelleja. Tänä vuonna alkanut yhteistyö Marttaliiton kanssa avaa yhteistyömahdollisuuksia Marttojen kanssa esim. sieniretken toteuttamiseksi osana Nuku yö ulkona -tapahtumaa.

Lisätietoja tulossa keväällä!