Tilaa uutiset sähköpostiisi

Ajankohtaiset järjestöuutiset 11 kertaa vuodessa.

Uutishaku

Hae aihealueittain

Ota yhteyttä

Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Lotta Vuorela. Yhteydenotot ja palautteet:

yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi

Kilometrikisa ja Ketjureaktio 2017

Kilometrikisa ja Ketjureaktio 2017

ti 16. toukokuuta 2017 14.28.00

Polje itsesi kuntoon ja auta samalla maailmaa!

Kevään varma merkki on kilometrikisan käynnistyminen. Kilometrikisa polkaistiin käyntiin 1.5. ja polkemista jatketaan 22.9.2017 asti. Kilometrikisa on yritysten, työyhteisöjen, osastojen, yhdistysten, seurojen tai minkä tahansa joukkueiden välinen leikkimielinen kilpailu. Joukkueen kokoamisen jälkeen jokainen jäsen kirjaa polkemansa kilometrit Kilometrikisan nettisivuille, jolloin ne yhdistetään joukkueen kokonaismäärään. Kerää joukkue kasaan osoitteessa www.kilometrikisa.fi. Mukana on jo yli 20 000 osallistujaa. Mukaan voi liittyä läpi kisan!

Kilometrikisassa on kaksi uudistusta

Tämän vuoden uudistuksia ovat Minuuttikisa ja kuntasarja. Osallistujat voivat kirjata kisan aikana suorituksiaan kilometrein sekä minuutein. Minuuttien kirjaamisen päätarkoitus on tehdä kisailusta entistä tasapuolisempaa, madaltaa osallistumisen kynnystä ja kiinnittää huomiota pyöräilystä nautiskelun ja hitaasti kiiruhtamisen iloihin.

Toisena uutuutena toteutetaan kuntasarja, jossa kisaavat kunnat. Kuntasarjaan ei tarvitse erikseen ilmoittautua, vaan jokainen polkija, joka on tallentanut tiedon omasta henkilökohtaisesta kotikunnastaan omiin tietoihinsa, alkaa automaattisesti kartuttamaan myös oman kuntansa kilometrisaldoa. Tulokset saadaan jakamalla kunnan yhteenlasketut kilometrit kunnan asukasluvulla.

Käynnistä Ketjureaktio: polje itsesi kuntoon ja auta samalla maailmaa!

Voit jakaa pyöräilemällä saamaasi hyvää oloa myös muille. Osallistu joukkueesi kanssa Kilometrikisan lisäksi Punaisen Ristin Ketjureaktio-keräykseen. Ketjureaktioon liitytään Kilometrikisan ilmoittautumislomakkeella klikkaamalla ”Osallistumme Punaisen Ristin Ketjureaktioon”.  Vuonna 2017 lahjoituksilla tehdään terveystyötä Syyriassa. 

Lue lisää: 
www.punainenristi.fi/ketjureaktio

Ladataan...