Tilaa uutiset sähköpostiisi

Ajankohtaiset järjestöuutiset 11 kertaa vuodessa.

Uutishaku

Hae aihealueittain

Ota yhteyttä

Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Lotta Vuorela. Yhteydenotot ja palautteet:

yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi

Kilometrikisa ja Ketjureaktio 2016

Kilometrikisa ja Ketjureaktio 2016

ke 20. huhtikuuta 2016 11.59.00

Polje itsesi kuntoon ja auta samalla maailmaa!

Kilometrikisa on yritysten, työyhteisöjen, osastojen, yhdistysten, seurojen tai minkä tahansa joukkueiden välinen leikkimielinen kilpailu. Joukkueen kokoamisen jälkeen jokainen jäsen kirjaa polkemansa kilometrit Kilometrikisan nettisivuille, jolloin ne yhdistetään joukkueen kokonaismäärään. Joukkueet kilpailevat muutamassa eri sarjassa. Kerää joukkue kasaan osoitteessa www.kilometrikisa.fi

Käynnistä Ketjureaktio: polje itsesi kuntoon ja auta samalla maailmaa!

Ketjureaktio on osa leikkimielistä Kilometrikisaa. Mitä enemmän joukkueenne polkee, sitä enemmän kuntonne kasvaa ja keräätte varoja Punaisen Ristin auttamistyöhön.

Viime vuonna Ketjureaktioon osallistui 157 pyöräilevää yritys- ja kaverijoukkuetta. Joukkueet polkivat yhteensä yli 75 000 euroa! Rahoilla tuettiin terveyshankkeita mm. Keniassa.

Tänä vuonna tuotot menevät Punaisen Ristin terveyshankkeiden tukemiseen muun muassa Somaliassa ja Norsunluurannikolla. Norsunluurannikolla yhtenä osa-alueena on äitien ja lapsien terveys.  Toinen tärkeä tavoite on auttaa perheitä rakentamaan itselleen WC. 

Lue enemmän ja ilmoittaudu Ketjureaktioon täältä - www.punainenristi.fi/ketjureaktio

 

Ladataan...