Tilaa uutiset sähköpostiisi

Ajankohtaiset järjestöuutiset 11 kertaa vuodessa.

Uutishaku

Hae aihealueittain

Ota yhteyttä

Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Lotta Vuorela. Yhteydenotot ja palautteet:

yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi

Kehittäjäryhmän toiminta käynnistyi ja mukaan mahtuu vielä

Kehittäjäryhmän toiminta käynnistyi ja mukaan mahtuu vielä

ke maalisk. 15 14:13:00 2023

Kaikille avoin ulkoilu -hankkeen kehittäjäryhmä on aloittanut toimintansa. Ryhmään voi vielä hakea mukaan - tule vaikuttamaan yhdenvertaiseen perheulkoiluun!

Kaikille avoin ulkoilu -hankkeen kehittäjäryhmä aloitti toimintansa 14.3.2023 ensimmäisellä etätapaamisella. Mukana ryhmässä ovat Metsämörriohjaajat, Pieksän Latu, Raahenseudun Latu ja Vantaan Latu ja Polku. Tapaaminen oli inspiroiva ja ajatuksia herättävä: se sisälsi esityksen yhdenvertaisista hankkeista, kaikkien osapuolien tutustumisen toisiinsa ja toiveet tulevasta toiminnasta.

Kehittäjäryhmän toiminnalla osallistetaan jäsenyhdistyksiä heidän tarpeensa huomioiden, jotta yhdenvertaisen ulkoilun kehittäminen olisi käytännönläheistä. Ryhmässä on vielä tilaa, joten hae mukaan 18.6. mennessä ja tule vaikuttamaan yhdenvertaiseen perheulkoiluun. Myöhemmin mukaan tulleet voivat katsoa aiempien tapaamisten tallenteet sekä saavat materiaalit esityksistä, joten mukaan pääsee matalalla kynnyksellä.

Hae mukaan: www.lyyti.fi/reg/kehittajaryhma2023

Lisätietoja Kaikille avoin ulkoilu -hankkeesta
 

Ladataan...