Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Anniina Iivarinen ja Marianne Holmberg. Yhteydenotot ja palautteet:

Kävelykipinä-tapahtumat toukokuussa

ke 20. tammikuuta 2021 17.00.00

Jo yli 40 Suomen Ladun jäsenyhdistystä on järjestämässä kävelytapahtuman toukokuussa 2021. Lähteekö myös teidän yhdistyksenne mukaan?

Tahko Pihkala -seuran kävelytempauksen tarkoituksena on toukokuussa haastaa suomalaiset kävelemään ja sauvakävelemään. Tavoite on, että mahdollisimman moni suomalainen osallistuisi ja löytäisi tapahtumasta uuden innon kävelyyn.

Tapahtumien organisoinnista vastaa Tahko Pihkala -seura. Ilmoita yhdistyksesi tapahtuma Tuomo Jantusen sähköpostiin: tuomo@jantunen.fi. Kerro ilmoituksessa tapahtuman päivämäärä, kellonaika, matkat ja mistä startti tapahtuu.

Lisätietoja tapahtumasta: www.suomenlatu.fi/ulkoile/lajit/sauvakavely-2/sauvakavelytapahtumat